Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután kozlod a pasival, hogy ne téged nézzen hülyének, hanem másik csat és még köszönöm utána azt veszed észre, hogy tiltott mindenhol?
Figyelt kérdés
1 hét után írt visza mivel elvileg nem nezte(persze... Mai világban meg pláne) aztán közölte hogy hozzád fel akar menni... Te ki nyilvánította felé, hogy ne nézzen hülyének, 1 hét után meltatott ő nagysága válaszolni és ne veled szórakozz on mert nem vagy hülye és hozzád biztos nem fog fel menni, a vegkimenetel, hogy minden honnan tiltott. Ez hülye? N312021. nov. 25. 15:47
1/11 anonim válasza:
Rájött hogy mit vesztett. Nyomoronc az ilyen.
2/11 anonim válasza:
Mi a probléma? Örülj, hogy megszabadultál tőle.
3/11 anonim válasza:
Hálaisten, hogy tiltott. Ha nem tette volna, gondolom, te megteszed úgyis. Hisztis kis f*sz. Azt hitte, ha pár hetente eszébe jutsz, te majd rögtön ugrasz.
4/11 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudom hova tenni egy 35 éves felnőtt ember viselkedéset.
Más nővel is ezt csinalhatja vagy csak velem?
Nem tudom mit gondolt... Egy hét után nagykegyesen visza ír, és mivel kozlod vele, hogy ne nézzen már hülyének, meg minek néz téged, veled ezt nem csinálja meg bumm... Repült mindenhol a tiltás. Á vicc kategória az ilyen Ferfi és az a szomorú, nem ő az egyetlen ilyen...
2021. nov. 25. 16:03
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Pont ugyan így látom ahogy írjátok...
2021. nov. 25. 16:03
6/11 anonim válasza:
Bosszantó tud lenni (voltam nagyon hasonló helyzetben), de tényleg inkább örülj, hogy már nem pazarlod rá az időt.
7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
Csak amit nem tudok hova tenni, hogy meg ezek után neki áll feljebb! :)
2021. nov. 25. 20:03
9/11 anonim válasza:
Nem értem miért érint téged ennyire rosszul, hogy valahol tiltottak. Ez valami netes betegség?
10/11 anonim válasza:
35 éve született, csak vagy 20 éve megállt valahol.
Hagyd ott, ahol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!