Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyembe, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyembe, ha párotok telefonján / tabletjén találnátok képet egy olyan lányról akivel előttetek ismerkedett? A lementett kép tudom hogy régebbi, viszont dátum szerint akkor mentette le, amikor mi már együtt voltunk 1-2 éve..

Figyelt kérdés

Közben lett egy közös gyermekünk, akit elvileg szeret, imád és többször is elmondja mennyire fontosak vagyunk neki, de ha ez így van minek őrizgeti ezeket a képeket??..

Lelkileg összetörtem picit.. nem tudom hogy szembesítsem vagy engedjem el a dolgot?.. volt valaki hasonló helyzetben?

ma 11:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%
Tehát valamikor régen lementett egy még régebbi képet... Ez mitől megcsalás? Szerintem max. nosztalgia. Én is van, hogy rendet raktam a leveleim között és lementettem fotókat.
ma 12:15
 12/20 A kérdező kommentje:

#9 és 10 ti hogy hoznátok fel a témát?

#11 - lányról a kép régebben készült azt tudom, de lementeni nem akkor mentette, hanem az utóbbi egy évben!!

Nem benne maradt a készülékben régebbről, még mielőtt megismerkedtünk!! Ha korábbi lenne, nem érdekelne, de amikor már velem van néhány éve és akkor menti lesz, az zavar és rosszul esik

ma 12:22
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

#9-es vagyok

Attól függ, hogy mi miatt nem klappol a kapcsolat: Kevesebb szex, nem minőségi szex, nem segít a háztartásban, sokat haverozik? Szóba hoznám, hogy miért, mondja el. Ha nem akarja, ferdít, téged hibáztat megvan a válaszod a kérdésre.

ma 12:34
 14/20 A kérdező kommentje:

Úgy érzem a kevesebb szex miatt.

Várandósság alatt csak néhányszor voltunk együtt, de annyira nem akarta mert félt hogy árt vele a kicsinek. Nagyon szerettük volna hogy jöjjön, és pár évet vártunk rá. Nemsokára letelik a gyermekágyi időszak, így remélem az orvos mindent rendben talál és mi is visszatalálhatunk egymáshoz.

Próbálunk másképp kedveskedni egymásnak, figyelmesek lenni apró dolgokban is, de érzem hogy ez hiány köztünk. (.. és igen próbáltam nyitni felé várandósság alatt is kis kényeztetéssel, de nem tudta elengedni magát )

ma 12:51
 15/20 anonim ***** válasza:
Meg kell vele beszélni. Más megoldás nincs.
ma 13:01
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm, az lesz.

Csak nem tudom hogy kezdjek bele.. :(

ma 13:10
 17/20 anonim ***** válasza:
54%
Saját magától, felhőből nem menthette le a készülékre? Mert mondjuk megtelt ott a tárhelye és más fotókat meg kitörölt. Mert miért küldött volna neki régi képet a csaj? Ha szerette, miért ne őrizhetné meg úgyis, hogy már nen akar semmit tőle? Egyébként meg tényleg kérdezz rá.
ma 13:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Múltkor láttam ezt a fotót a telódon és aggódom, miért van ott. Legyél őszinte, ha tőle is ezt várod.
ma 13:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Hogyan? Elmondod az érzéseid azzal kapcsolatban, hogy úgy veszed észre, hogy a szexuális élet nem kielégítő mivel kevesebb. Válaszol ha akar, talán megnyugtat azzal, hogy érti miszerint még most nem igazán lehet szexelni, vagy elmondja attól tart, hogy fájdalmat okoz neked. Őszintén kell beszélgetni.
ma 13:18
 20/20 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon köszönöm!
ma 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!