Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,lányok mit tennétek ha kiderülne hogy a pároltok akivel már régóta együtt vagytok vagy a férjetek fogadásból ismerkedett meg veletek ?
Figyelt kérdés
haverokkal fogadtak pénzben hogy be tud-e fűzni titeketszept. 23. 14:57
1/8 anonim válasza:
Hát az még nem releváns... a lényeg, hogy megszeretett-e.
2/8 anonim válasza:
Az, hogy milyen indíttatásból ismerkedett meg velem, egy dolog. Nem esne jól, hogy fogadás miatt, de ha azóta eltelt sok-sok év, összeházasodtunk, gyerekeink vannak, közös tervek a jövőre és úgy alapból jó a kapcsolatunk, minden rendben, akkor szerintem ez full mellékes :D Én úgy jöttem össze a férjemmel, hogy max dugunk egy jót párszor aztán ennyi. Emiatt nem hinném, hogy az elmúlt 11 évet, a két gyereket, a felépített közös életünket kukába kéne dobnom...
3/8 anonim válasza:
hidegen hagyna.
Ha szeret, azóta jól elvagyunk, pont nem érdekelne.
Én pl férjemmel hasonlóan jöttem össze. Baráti unszolásra. Még pénz sem kaptam érte :D
Férjem tud róla, jókat nevetünk rajta.
4/8 anonim válasza:
Nem szamit,az a lenyeg,h szeretjuk egymast.
5/8 anonim válasza:
Ez egy gyakori konfliktusforrás a romantikus könyvekben. Mennyire utálom, amikor ezen van a huza-vona az utolsó 40 oldalban.
6/8 anonim válasza:
Elhagynám. Onnantól nem tudnék bízni benne és az indítékaiban.
7/8 anonim válasza:
Haha. Gondolod, hogy nem vágom le egyből, kérdező, hogy én, mint személy valójában nem érdeklem azt, aki odajön hozzám smúzolni?
8/8 anonim válasza:
Bennem ott eltörne valami. Egyáltalán nem tudnám mit gondoljak innentől a kapcsolatunkról. Tehát nem is akart engem, csak rámbeszélték? Ha már sikerült, akkor miért is ne, akár maradhatunk együtt is? Más dolgokban is ennyire befolyásolható? Kinőtte már ezt az énjét, vagy féljek, hogy újra előjön?
Rengeteg kérdés fogalmazódik még ilyenkor egy nőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!