Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes döntés ebben a helyzetben?
Nejem 31 én 32 éves vagyok, 10 éve együtt vagyunk. Nagyon szeretem őt, minden nagyon szuperül működik a házasságunkban, egy dolgot kivéve: a szexet. Ő nagyon élvezi, számomra viszont nem túl kielégítő. Eleinte még jobb volt a helyzet de az évek alatt nagyon sablonossá, egyhangúvá vált.
Beszéltem vele erről többször is, az elmúlt 3 évem másról sem szólt. Egyetértett velem, ígéreteket kaptam, megvalósítást sosem.
Szexuálisan még azért elég aktív vagyok, úgyhogy ez a helyzet nagyon meg tud gyötörni ha úgy van, van még sok vágyam, amit nem éltem meg, ugyanakkor érzek magamon némi libidócsökkenést is: 5 évvel ezelőtt lazán naponta 1-2x is kívántam, ma már beérem a heti 2-3-mal is, úgyhogy pár éven belül lehet, hogy eléggé le fog csökkenni az étvágyam, ezt nem tudom.
Mivel nem sikerül változtatnom a problémán, nejemet meg úgy érzem ebben nem partner, mérlegelve a helyzetet én a következőkre jutottam, mint választási lehetőségek:
1. Elválok és keresek mást
2. Szeretőt keresek és kiélem magam
3. Várok pár évet és lehet már nem is fog érdekelni
Én már meghoztam a döntést, borzasztóan sok álmatlan éjszaka elég volt jól átgondolni a helyzetet. Én arra vagyok kíváncsi ti mit választanátok ebben a helyzetben? Esetleg láttok 4. opciót is?
Köszönöm ha normálisan kommentelsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!