Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lenne a helyes döntés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a helyes döntés ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Nejem 31 én 32 éves vagyok, 10 éve együtt vagyunk. Nagyon szeretem őt, minden nagyon szuperül működik a házasságunkban, egy dolgot kivéve: a szexet. Ő nagyon élvezi, számomra viszont nem túl kielégítő. Eleinte még jobb volt a helyzet de az évek alatt nagyon sablonossá, egyhangúvá vált.

Beszéltem vele erről többször is, az elmúlt 3 évem másról sem szólt. Egyetértett velem, ígéreteket kaptam, megvalósítást sosem.

Szexuálisan még azért elég aktív vagyok, úgyhogy ez a helyzet nagyon meg tud gyötörni ha úgy van, van még sok vágyam, amit nem éltem meg, ugyanakkor érzek magamon némi libidócsökkenést is: 5 évvel ezelőtt lazán naponta 1-2x is kívántam, ma már beérem a heti 2-3-mal is, úgyhogy pár éven belül lehet, hogy eléggé le fog csökkenni az étvágyam, ezt nem tudom.

Mivel nem sikerül változtatnom a problémán, nejemet meg úgy érzem ebben nem partner, mérlegelve a helyzetet én a következőkre jutottam, mint választási lehetőségek:

1. Elválok és keresek mást

2. Szeretőt keresek és kiélem magam

3. Várok pár évet és lehet már nem is fog érdekelni

Én már meghoztam a döntést, borzasztóan sok álmatlan éjszaka elég volt jól átgondolni a helyzetet. Én arra vagyok kíváncsi ti mit választanátok ebben a helyzetben? Esetleg láttok 4. opciót is?

Köszönöm ha normálisan kommentelsz!

tegnapelőtt 12:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
6%

20 en pontosan az vagyok akire a kerdesed vonatkozik. Miert vettem el, miert csinaltam neki gyereket?

Azert mert gyerekeket akartam es ha sokaig halogatom kifutok az idobol. Azota is csak keresgelnek es nem lenne ket szep gyerekem.

Az osszes providentes/devizahiteles ismerosod miert nem kerdezed meg mi ertelme volt felvenni uzsorakolcsont?

Visszagondolva tok hulyeseg volt nem?

tegnap 08:36
 22/31 anonim ***** válasza:
90%

És boldog vagy így?Kielégít, hogy egy fő dologban nem egyezel vele?De a gyerekek azért megvannak, és más pinákba járkálsz titokban.Milyen élet ez, hogy átvered a családot?Vagy ha már nem élsz velük, megérte az ő életüket is gallyra vágni azért mert te gyereket akartál?Ez kva undorító és végtelenül önző hozzáállás.Ha annyira akartad őket, akkor illett volna a farkadra is csomót kötni, tisztelni őket.

tegnap 09:33
 23/31 anonim ***** válasza:
50%

Elvaltam es en nevelem a gyerekeket mert az anyjuk teljesen eletkeptelen.

Nem valtogatom a partnereim, azzal vagyok aki tud ertekelni.

Igen igy boldog vagyok, lehet ez neked undorito, nekem a hozzad hasonlo nok korlatoltsaga az undorito.

Ennyi.

tegnap 10:17
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
Az a fő kérdés, van-e gyereketek? Mert ha van, akkor nem szabad elválni, ha nincs, akkor is csak akkor, ha valakinek beüt egy szerelem.
tegnap 15:37
 25/31 anonim ***** válasza:
81%
Bocs, de nem semmi vagy, hogy gyerekeket csináltál egy életképtelen nőnek.És most élhetnek az anyjuk nélkül, mert te annyira gyereket akartál.
tegnap 15:48
 26/31 anonim ***** válasza:
23. Azért korlátolt valaki, mert még tiszteli a család és a hűség fogalmát?
tegnap 16:04
 27/31 anonim ***** válasza:

Holgyek szerintem ne irogassatok, mert a pasiknak elmegy a kedve meg az elettol is.

Elkepeszto mekkora a sotetseg a fejekben…

tegnap 16:27
 28/31 anonim ***** válasza:
50%
A "pasiknak" a kedve végre az undorító viselkedéstől kellene elmenjen.
tegnap 16:40
 29/31 anonim ***** válasza:

Hogy te hogyan fogsz dönteni azt te tudod, én csak azt tudom hogyan döntöttem. Ellaposodott érzelmileg és testileg is a kapcsolatunk, beláttam hogy NEM így akarok élni, nem tengetni akarom az életemet. Élni akarok és nem csak létezni. Szerencsére nem volt gyerek "csak" közös vagyon. Vettem egy jó nagy levegőt és belevágtam a változásba. Volt sírás-rívás de nem bántam meg, életem legjobb döntését hoztam! Mára már az exem is kezd megbékélni és megtalálta azt akivel jobban összepasszolnak.

S nálunk szexuális fronton kezdődött minden. Már bocsánat, de miért is áldozzam fel az életemet másokért? Nem jótékonykodni akarok, hanem a saját életem élni.

tegnap 16:46
 30/31 anonim ***** válasza:

Ilyenkor érzem magam igazán boldognak, hogy végül nem magyar férfihoz mentem feleségül.

Inkább hagyjátok szenvedni a feleségeteket, mert nincs szex, komolyan na... ez már vicces.

tegnap 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!