Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azoktól a nőktől kérdezem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoktól a nőktől kérdezem akikkel a férjük nem bánik jól, veszik és uralkodik felettük, leértékeli elveszi az önbizalmát Miért vagytok velük?

Figyelt kérdés
Mostanában töbször olvastam és beszéltem arról a férfiak a pénzel zsarolják a feleségeket..

tegnap 07:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%

#7 vagyok, az egyik utolsó ilyenje volt pl. a klíma, nyári kánikulában. Eljöttem otthonról, hogy találkozzak vele munkából hazajövet, és mivel a félig zárt teraszon nagyon felment a hőmérséklet (ott van a két külső egység) én kicsit aggódtam, és inkább kikapcsoltam az egyiket. Picit visszamelegszik, persze, de mivel jó a szigetelés és a másik is megy, így is kellemes hűvös fog várni.

Le lettem cseszve, hogy ez hülyeség volt, igazán tudhatnám hogy kevesebb energia fenntartani a hőmérsékletet, mint visszahúzni, és nem tud túlmelegedni a kinti egység.

Itt már elég stresszes időszakunk volt (azaz neki) és egy ponton már felvetettük a szakítást, említettem is hogy elkezdtem albikat nézni. Szóba került, hogy hogy is akarnék egyedül élni, ha ennyit sem tudok?

Hazamentünk, visszanyomtam a hülye klímáját (nyáron is a téli meleg pizsamámban voltam otthon, néha a takaró alá is be kellett vackolni mert megfagytam) aztán elkezdte mondani, hogy ezzel a kis magánakciómmal mennyi energiát, tehát mennyi pénzt szórtam el.

Én fizettem a rezsit. Meg sok minden mást is.

tegnap 11:35
 12/14 anonim ***** válasza:
86%

10# nálunk is minden rossz volt, amit csináltam. Ha ő csinált vagy mondott valamit, ami egyértelműen hülyeség volt, azt nem szabadott felhozni, mert elszabadult a háború. Sőt, legtöbbször megmagyarázta, hogy az igazából jó volt úgy (nem).

De ha én véletlen nem raktam be reggel a kávéscsészém a mosogatógépbe, hanem ott maradt az asztalon, ment a szidás, hogy már megint és hogy lehet ekkora nyomorék, hogy ilyen alapvető dolgot elfelejtek.

Mikor kicserélte az ablakot 0 szakértelemmel és szorult meg jobban szelelt mint a régi faablak, megmagyarázta, hogy az nem igaz és ide szakember se tudná jobban berakni, mert ilyen meg olyan a fal.(Semmi nincs a falal, sima családi ház, azóta szakember pikk-pakk javította.

tegnap 11:57
 13/14 A kérdező kommentje:

Velem ez férfi létemre a felségem csinálta…

Lételemük a veszekedés meg hogy Elvegyék az önbizalmad…

Ha van olyan nő aki a Nárcizmusról szívesen beszélgetne velem privátba én is nagyon szívesen beszélgetek vele..

tegnap 13:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Írj nyugodtan, exem nárcisztikus tüneteket mutatott (nem tudom, hogy valóban az volt-e, de a pszichológusomnak elmondtam a dolgait, és ő mondta, hogy mutat arra utaló jeleket)
tegnap 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!