Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Parndorfi - némileg - leértéke...

Parndorfi - némileg - leértékelt férfi ruhadarabok igényesnek, szépnek számítanak ma is? (A néhány évvel ezelőtti zakók, nadrágok, pulóverek, ingek, alsók.) Ha nem a legfelső köröknek kíván megfelelni az illető, de szeretne adni magára.

Figyelt kérdés
Nem sok ruháról van szó, vagyis nem mennyiségről, de ami van, az legyen igényes, vagy szép. Már ha ezen régebbi darabok annak számítanak még. Hölgyeim, ehhez ti jobban értetek: szerintetek elfogadhatóak a jelenlegi, aktuális kollekciókhoz képest jó pár évvel ezelőtti ruhadarabok?

dec. 7. 19:05
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Most mi a kérdés?
dec. 7. 19:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Mi nem egyértelmű a félkövérrel szedettben?
dec. 7. 20:27
 3/9 A kérdező kommentje:

Közben leesett mi lehet a baj.

Parndorfi = ha a férfi elmegy Parndorfba bevásárolni.

Tudvalevő, hogy azért sokkal olcsóbbak ott a drága, márkás ruhák, mert néhány évvel ezelőtti kollekciók darabjait adják (ma).

Valami persze csak húsz százalékkal olcsóbb újkori árákhoz viszonyítva, de vannak ruhák, melyek ötven-hetven százalékkal olcsóbban kaphatóak az ottani bevásárló-konlmplexumban.

dec. 7. 20:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Konlmplexumban = komplexumban. Gyorsan írtam.
dec. 7. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
hát...én sokkal olcsóbbnak nem nevezném. Sőt, inkább kifejezetten drága. Én a tesójában, a Premier Outletben (Biatorbágy) sokkal kedvezőbb árakon tudtam vásárolni.
dec. 7. 21:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

5ösnél a pont. 415 az euró. Jobban jársz a biatorbágyival.

Egyébként ha igényes kinézet olcsón a cél, saxoo

dec. 7. 22:33
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
Most pont stílusváltás van, tehát a jó 10-15 éve divatosnak számító slim fit kezd háttérbe szorulni és a regular fit (bővebb szabásvonbal) kezd előtérbe kerülni. Szóval esélyes, hogy 1-2 év múlva a 3-4 évvel ezelőtt kiadott ruhák már idejétmúltak lesznek.
dec. 8. 09:57
 8/9 A kérdező kommentje:

Slim fit mindig is bohóc ruha volt.

Akárhány embert nézel, vagy néztél, mindegyiken megmosolyognivaló látvány volt a répa gatya.

Borzasztóan nevetséges.

Így tehát akkor sem vettem volna meg ezeket, ha ingyen adták volna ezen az általad írt tíz éves időintervallumon belül.

_____

Az Outletre ránézek! Köszönöm a tippet!

dec. 8. 11:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha olyan ruhát veszel, ami pár évvel ezelőtti, csak arra figyelj, hogy ne olyan legyen, ami csak akkor volt divatos. Keresd a klasszikusabb fazonokat, az most is ugyanolyan szép és igényes és pár év múlva is az lesz.
dec. 8. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!