Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiaknak miért fontosabbak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak miért fontosabbak mindig a haverok mint a baràtnőjük?

Figyelt kérdés

Mindig làtom hogy a haverok a 1., eutàn jöhet a csaj. Haverokkal a programok mindig prioritàst élveznek...

Holott ha valakivel komolyat szeretnél, esetleg csalàdot is, akkor ennek fordítva kellene lennie...

Kell idő a haverokkal is, de amikor hetente 1x van idő a csajra, és 2-3x a haverokra ott érződik a fontossàgi sorrend.

tegnapelőtt 16:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk inkább azt, hogy te fogsz ki mindig ilyeneket
tegnapelőtt 16:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod őket megfogni, nem tudod elérni, hogy belédszeressenek hiszen rájuk erőlteted magad. A szerelem nem így működik. Benned van a hiba és nem bennük. Persze ha semmit se erőltetsz akkor is benned van hiszen egymás után olyan pasikkal lenni akiknek te hatodrangú vagy arról tanúskodik...
tegnapelőtt 16:18
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
Férfiaknak nem,csak a suttyóknak.
tegnapelőtt 17:44
 4/11 anonim ***** válasza:
70%

Ezeknek a pasiknak a valóságban nincs barátnőjük, csak van egy szerencsétlen csaj, aki azt hiszi magáról, hogy ő a barátnő.

A valóságban nyilván nem, hiszen ez nem egy párkapcsolat.

tegnapelőtt 18:58
 5/11 anonim ***** válasza:
35%

A nő általaban a pasiknak nem barátot lelkitársat vagy társat jelent, hanem szexet.

De akikre számithat, vagy akik vállba veregik, vagy akik ott vannak ha baj van, vagy akik kihúzzák a bajbol, vagy akik ott vannak mellette ha sír, vagy akik vele nevetnek ha nevet, vagy akikkel együtt sörözhet, gokartozhat és megelheti önmagát, tehat a valodi szellemi lelki kapcsolódás a pasiknak általában a sorstárs a barát a bajtárs. Es nem egy nő.

A nők sok pasinak csak szex meg "hobbi", elmozizni az affektálásain, a hajguniján, a rozsaszin körömlakkján, segiteni, méricskélni miniszoknyában meg ezek. Nincs szellemi kapcsolódás összetartás. Pacsik, összekacsintás, vicces bunyók vagy szkander stb.

Ellenben a nők közt meg alapvetoen nem összetartás van hanem irigység féltékenység rivalizáció vagy egymást utánzása majmolása stb.

tegnapelőtt 19:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Kesobb meg ugye anyát jelent. Ha pl gyereket szul a nő.

Es mint anno anyutol kesobb a feleségtol lépnek le a haverokhoz.

tegnapelőtt 19:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Vajon miért lehet, hogy a nőknél a barátnők fontosabbak, mint a pasijuk?

Kicsim, értsd meg, hogy most csajos este van, megyünk az Onyxba, már három hete nem voltunk együtt a csajokkal, de holnap a tiéd vagyok, majd nézünk valami sorozatot a Netflixen. Igen, tegnap is azt mondtam, hogy a tiéd leszek, de én sem tudtam, hogy Krisztit pont akkor dobja ki azt a szemét, utolsó Norbi és valahogy össze kellett kaparni a padlóról, hát egy ilyen értékes csaj nem érdemli meg, hogy egy ilyen senki miatt összezuhanjon. Ja, és amúgy tök jó pasi vagy, emberileg is, meg minden, de ha a Zsuzsi azt mondta, hogy nem illünk össze, mert szerinte az én 167 centimhez legalább egy olyan 186-187-es pasika kéne, te meg csak 183 vagy, úgyhogy szerintem inkább váljunk el békével, nem akarok rád haragudni.

tegnapelőtt 20:07
 8/11 anonim ***** válasza:

Anno exemet mindig elegendtem a "csaj bulikra" akár fesztiválozni is a baártnőivel. Meg is lett az eredménye, az egyik alkalommal (vagy igazából ki tudja hányszor fordult elő) ki is kötött másnak a sátrában...

Én alig tudtam szabadulni, hogy legalább egy-egy nap egy laza sörözés a haverokkal, mindig meg volt sértődve ha nem vele töltöm az időt, ha éppen őfelsége ráért (mert éppen nem volt csajos bulikázás). Érdekes én nem csaltam meg, nem nyomultam ilyenkor más nőkre, valóban a haverokkal beszélgettem, sztoriztunk, elvoltunk.

A másik dolog, hogy egy átlag férfi életében a haverság is akár több 10 éves kapcsolatokat jelent. Az összes olya nembert akivel ténylegesen jóban vagyok legalább 10 éve ismerek. Ellenben olyan nőről nem nagyon tudok aki valóban jóban lenne egy másik nővel, tehát ténylegesen barátok és ez az ismertség hosszú távra nyúlna vissza.

A nők között általában felszínes, laza kapcsolatok vannak, csak, ellenben a férfiak között akár életre szóló kötelék alakulhat már ki egészen gyerekkortól (nekem 30 évesen van olyan barátom akivel 24 éve jóban vagyunk). Érthető hogy eleinte prioritást fog élvezni egy ilyen jellegú barátság.

tegnap 06:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Abba a hibába sem szabad esni, ahogy én jártam, hogy az apró manipulációi következtében, amit csak utólag vettem észre, oda jutottam, hogy már sehova nem járok ki haverokkal, fiúkkal, nem is hívnak sehova, mert mindig lekellett ráznom őket, stb. Utólag nagyon bánom, és zavar, mert tudatosan csinálta így. Cserében este, ha összeakarunk bújni, még felvan háborodva, hogy nem látom, hogy a barinőjével csetel, és ha ők csinálnak valami közös programot, ahol a barinő pasija is megjelenik, nincs választásom, menni kell.
tegnap 08:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Mind a három több éves,évtizedes barátságomat a barátaim ( sajnos csak volt barátaim ) önző, hisztis,kisajátító barátnői, feleségei tették tönkre, verték szét.

Persze nekik szabad volt pletykadélutánt,kismama -klubot berendezni abban a lakásban, ahová egy szatyor saját cuccal fészkeltek be.

Végtelen utálom az ilyen nőket és lenézem azokat a férfiakat, akik eldobnak barátságokat ilyenek miatt.

tegnap 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!