Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinaljak? Fontosabbak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak? Fontosabbak a barátai minthogy velem legyen úgy?!

Figyelt kérdés
2 hete a párom hozzám se ér egésznap vagy játszik vagy dolgozik két napja igényelném már az együtt létett... egyszer faradt nagyon egyszer meg baratokkal kell talalkozni mert epp most jon haza aztan majd gondolom megint faradt lesz. Nagyon elegem van ebbol mas ossze tenne egy ilyen noert a kezet,( nem nagykepusegbol) de tenyleg semmi gond nincs velem a szex is jo volt koztunk de enn birom elvilseni hogy no letemre kapu fat kapok. Nyilvan nem fogok konyorogni semmiert. De akkor mit csinaljak?! Mar azert se akarok ezek utan vele lenni.
2020. ápr. 17. 21:29
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Nem csal meg ! Kerlek ne irjatok rosszindulatu megjegyzeseket.
2020. ápr. 17. 21:30
 2/21 A kérdező kommentje:
Helyesirasert bocsanat telefonrol irok es ideges vagyok. 😁
2020. ápr. 17. 21:31
 3/21 anonim ***** válasza:
31%
Annyira mégse lehetsz jó nő, ha egyszer tojik a fejedre.
2020. ápr. 17. 21:32
 4/21 anonim ***** válasza:
4%
Pedig ha ennyi idő után sem piszkál meg, akkor ott bizony más nő van a dologban, haverok áll néven
2020. ápr. 17. 21:34
 5/21 A kérdező kommentje:

Azert en kivancsi lennek rad ha ilyen velemenyeket formalsz. A vilag legszebb nojet is epp unja valaki. Ugyhogy eleg nagy hulyeseg amirol beszelsz. 2 hetrol van csak szo egy 7 eves kapcsolatba ugyhogy nem gondolnam hogy tojik a fejemre mert 2 hete nincs szex.

Nem tudom ilyenkor hogy lehetne elviselhetobb szamomra hogy ne zavarjon ennyire. 😊

2020. ápr. 17. 21:36
 6/21 anonim ***** válasza:
76%

Meló, játék, haverok...hány éves ez a te kanid?

Keress FÉRFI partnert, ne kölyköt!

2020. ápr. 17. 21:37
 7/21 A kérdező kommentje:

Na jo inkabb hagyjuk. Itt vagy mindenki magabol indul ki vagy direkt a masikat akarja csesztetni.

Ezen mit nem lehet erteni? 2 het amugy nem sok ugy hogy a masik dolgozik nekem is volt ilyen hogy egyszeruen nem is gondoltam ra megsem volt mas a dologban.

2020. ápr. 17. 21:38
 8/21 A kérdező kommentje:
25, meg fiatal..
2020. ápr. 17. 21:38
 9/21 A kérdező kommentje:

A kerdesem nokhoz iranyulna hogy mit tehetnek. En gondolom tul ?!

Nem arra iranyult a kerdes hogy miert nem voltunk egyutt 2 hete.

A paromnak mindig is fontosak voltak a baratok ezzel egyutt fogadtam el csak jelen helyzetbe nehezen viselem ezt megvagyok sertodve..

2020. ápr. 17. 21:40
 10/21 A kérdező kommentje:
2 het alatt csak most van szo baratokrol. Eddig vegig itthon voltunk ketten vagy dolgoztunk.
2020. ápr. 17. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!