Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Fontosabbak a barátai minthogy velem legyen úgy?!
Azert en kivancsi lennek rad ha ilyen velemenyeket formalsz. A vilag legszebb nojet is epp unja valaki. Ugyhogy eleg nagy hulyeseg amirol beszelsz. 2 hetrol van csak szo egy 7 eves kapcsolatba ugyhogy nem gondolnam hogy tojik a fejemre mert 2 hete nincs szex.
Nem tudom ilyenkor hogy lehetne elviselhetobb szamomra hogy ne zavarjon ennyire. 😊
Meló, játék, haverok...hány éves ez a te kanid?
Keress FÉRFI partnert, ne kölyköt!
Na jo inkabb hagyjuk. Itt vagy mindenki magabol indul ki vagy direkt a masikat akarja csesztetni.
Ezen mit nem lehet erteni? 2 het amugy nem sok ugy hogy a masik dolgozik nekem is volt ilyen hogy egyszeruen nem is gondoltam ra megsem volt mas a dologban.
A kerdesem nokhoz iranyulna hogy mit tehetnek. En gondolom tul ?!
Nem arra iranyult a kerdes hogy miert nem voltunk egyutt 2 hete.
A paromnak mindig is fontosak voltak a baratok ezzel egyutt fogadtam el csak jelen helyzetbe nehezen viselem ezt megvagyok sertodve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!