Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinaljak? Fontosabbak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak? Fontosabbak a barátai minthogy velem legyen úgy?!

Figyelt kérdés
2 hete a párom hozzám se ér egésznap vagy játszik vagy dolgozik két napja igényelném már az együtt létett... egyszer faradt nagyon egyszer meg baratokkal kell talalkozni mert epp most jon haza aztan majd gondolom megint faradt lesz. Nagyon elegem van ebbol mas ossze tenne egy ilyen noert a kezet,( nem nagykepusegbol) de tenyleg semmi gond nincs velem a szex is jo volt koztunk de enn birom elvilseni hogy no letemre kapu fat kapok. Nyilvan nem fogok konyorogni semmiert. De akkor mit csinaljak?! Mar azert se akarok ezek utan vele lenni.
2020. ápr. 17. 21:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
13%

25

Na ez az!

25 évesen gondolod, hogy le akarja kötni magát?

2020. ápr. 17. 21:40
 12/21 A kérdező kommentje:
Mar a ferjem is ha ennyire tudni akarod.
2020. ápr. 17. 21:42
 13/21 A kérdező kommentje:

En fiatalabb vagyok meg is lekotottem magam.

Ne magatokbol induljatok mar ki istenem!

2020. ápr. 17. 21:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem próbálod meg vele megbeszélni, hogy ez téged bánt/zavar? :( ..és ez nem könyörgés.

Én is voltam ilyen helyzetben, valamiért sokkal kimerültebb volt a barátom és persze magamban kerestem a problémát, holott minden rendben volt.

7 éve vagytok együtt, ha jól olvastam akkor a kommunikácóval csak nem kellene, hogy gond legyen.

Ha flegma, nem akar meghallgatni vagy esetleg leráz akkor ott viszont tényleg problémák lesznek sajnos..

24L

2020. ápr. 17. 21:47
 15/21 A kérdező kommentje:

Annyira kivancsi lennek az ilyen valaszolokra itt mindenki nagy p**ci vadasz meg farok buvolo.

Mindenki komoly ember, mindenki jo no pontosan az ilyenek azok akik a valo eletben csak havi 3x szexelnek vagy sose volt komoly kapcsolatuk vagy a kutya nem menne hozzajuk felesegul. Mivan akkor ha egy 25 eves meg jatszik? Ti mit csinaltok virus helyzetbe otthon ultok es nezitek a falat?! Ja bocsanat gondolom mindenki 0-24 szexel

Istenem szanalmas komolyan , mindegy le is nyugodtan mert ugy is lesz akcio tul gondoltam ezt az egeszet mivel nekem is volt ilyen higy nem volt az eszembe a szex megse vagyok elhidegulve megse szartam le megse volt mas a kepbe. Ugyhogy sziasztok! Jo menoskodest a virtualis vilagotokba a valo eletbe meg chipset zabaltok anyucinal.

2020. ápr. 17. 21:49
 16/21 A kérdező kommentje:

Utolso valaszolo!

Igazad van ez lesz csak felhiztam magam.

Puszillak az ertelmes normalis gondolkozasodert! 😊

2020. ápr. 17. 21:50
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
A 70-es években feltalálták a beszélgetést. Próbáljátok ki, csodákra képes!
2020. ápr. 17. 21:50
 18/21 A kérdező kommentje:
Tudom tudom ideges voltam csak. Az lesz. 😄
2020. ápr. 17. 21:51
 19/21 A kérdező kommentje:
Magamra vettem de ez a sajat hulyesegem hogy allandoan magamba keresem a hibat.
2020. ápr. 17. 21:52
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Lerí a hisztidről hogy nem tetszik a kapott válaszok, mivel igazak, mert ez abból a reakcióból lehet leszűrni, ahogy viselkedsz, mert belenyúltak a lényegbe.

Ahelyett hogy itt nem fogadod el a valós igazságot, akkor menj szépen csaje haza magadnak beszélni a hirtelen már férj uraddal, ha már ennyire tökéletes minden! Bár túl becsülöd magad! Állítom hogy ronda vagy mint a bűn!

2020. ápr. 17. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!