Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem exének “olcsóbb”,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem exének “olcsóbb”, egyszerűbb pótlása lennék?

Figyelt kérdés

29 éves nő vagyok, férjem 35 éves, négy éve vagyunk együtt, két éve házasok. Nagyon szeretem a férjem, az elejétől odáig vagyok érte, mindent megteszek érte. Tisztában vagyok vele, hogy egyikünk sem 10/10 külsejű, szerintem mindketten közepesek vagyunk, átlagosak, de vonzódom a férjemhez.

Tudtam róla, hogy előttem nem sokkal ért véget egy kapcsolata, de ennyi. Egy nagyobb áruházban vásároltunk, elmentem az egyik sorba és mire visszamentem láttam, hogy a férjem egy nővel beszélget mosolyogva. Szép, csinos nő volt, nekem is kedvesen köszönt aztán elment. Férjemen látszott, hogy feldobta a találkozás, és a kérdésemre elmondta, hogy ez a volt barátnője volt. Nagyon meglepődtem és rosszul esett valahol, hogy ennyivel rosszabbul nézek ki. Otthon rákerestem és végignéztem a nő képeit és rájöttem valamire. Mindketten szőke hajú, kék szemű nők vagyunk, csak amíg ő tökéletes babaarcú, én olyan semmilyen, az ő fogai tökéletesek, az enyémek kicsit kuszák és nagyobbak, én husibb vagyok de ő vékonyabb sokkal, illetve én magasabb vagyok, férjemtől is pár centivel míg a nő sokkal kisebb volt nálam, még a férjemtől is majdnem egy fejjel kisebb. Mi van ha (akár tudatalatt) a férjem velem próbálta őt pótolni?

A férjemtől próbáltam kérdezni de nem sokat tudtam meg. A nő szakított vele, de lazább barátságban maradtak, csak szülinapkor írnak egymásnak. Azóta mindennap megnézem ezt a nőt facebookon, nem tudom miért de figyelnem kell miket oszt meg, milyen lehet az élete. Azt beismertem, hogy valahol irigy vagyok rá.

Azóta frusztráltabb vagyok, ingerültebb. A szex sokkal kevesebb, mint ahogy én szeretném. Az utóbbi időben sokat veszekszünk a férjemmel. Kihúztam belőle nagy nehezen, hogy a szülei szerették az exét. Nemrég kicsit beivott (amúgy nagyon ritkán iszik), és amikor elaludt belenéztem a telefonjába és láttam írt a nőnek pár hónapja, hogy sosem fogja őt elfelejteni. A nő csak annyit írt hogy azért próbálja meg, az idő majd segít. Nagyon felkavart de mivel ez hónapokkal ezelőtt volt és azóta semmi, nem hoztam fel.

Amúgy se vagyok jó passzban, mert elvetéltem pedig szeretnénk gyereket.

Azóta is mindennap megnézem a nőt, bár nem posztol gyakran. Akaratlanul is próbálom elképzelni milyen lehet egy napja, mit hogy csinál. Próbáltam azóta magamon csiszolni, jobban sminkelni de csak röhejes lettem. Fogyni is próbáltam de feladtam. Ha fogynék is akkor is ugyanilyen magas, széles csontozatú lennék.

Nem tudom a férjem vajon még gondol-e rá és ha igen, hogyan? Szerintetek? Hogyan tudnám őt kiűzni a fejemből? És szerintetek igaz-e, hogy pótolni próbálta őt a férjem?

tegnapelőtt 14:34
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
85%
Jól látod
tegnapelőtt 14:47
 2/28 anonim ***** válasza:
78%
Így van.A férfiak többsége nem azt a nőt veszi el, akit szeret, hanem azt, aki épp ott van, mikor rájön a házasodhatnék.
tegnapelőtt 14:55
 3/28 Suetonius ***** válasza:
100%
Vagy egyszerűen a szőkéket szereti. :) Nem véletlen, hogy nem maradtak együtt... Erre még nem gondoltál?
tegnapelőtt 15:11
 4/28 anonim ***** válasza:
78%
Neked szakember kell, mert ezzel a súlyos önbecsülés hiánnyal szét fogod baszni a házasságod.
tegnapelőtt 15:19
 5/28 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem próbáld meg a helyén kezelni a dolgot. Ne hozzá hasonlítgasd magadat, az életeded, a testeded. Hozd ki magadból a legjobbat: legyél fitt, sminkelj jól. stb. Kezdeményezz szexet te, ha van többre is igényed!

Elég sok embernek van exe. És vannak sokan akik nem halálos ellenségként váltak el, hanem úgy, hogy legyünk inkább barátok. És igen, vannak szép emlékei a régi kapcsolatból, de mégsem megy vissza hozzá. És sok más ember is van, akinél néz ki valaki jobban.

Ne érdekeljen, hogy gondol-e rá a férjed. Ha igen, akkor mi van? A plázában flangáló cicanadrágos csaj popsijára is valószínüleg rápillant... és?

Egyszerűen fogadd el, hogy az életben így mennek a dolgok és nem minden rózsaszín cukormáz. Nem annyi, hogy összejön valakivel aztán élete végéig rá sem néz más nőre, vagy suhan át a fején egy-egy gondolat.

Ha nem sikerül ezt magad mögött hagyni, akkor menj el pszichológushoz.

tegnapelőtt 15:29
 6/28 anonim ***** válasza:

Ha ez ennyire bant teged (engem is ugyanennyire bantana ez amugy), akkor beszelj errol a ferjeddel. O a ferjed, meg kell hogy tudjatok ezt beszelni. Kivel, ha nem vele.

Viszont az nem lehet, hogy te magadat csunyabbnak latod es kozben meg ez nem is igaz? En mindenkepp beszelnek vele errol a helyedben. Mar csak azert is, mert ha barmi kiderul, amirol tudnod kene, az most deruljon ki es ne 10 ev mulva.

tegnapelőtt 15:42
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

"Neked szakember kell, mert ezzel a súlyos önbecsülés hiánnyal szét fogod baszni a házasságod."

Hát nem csak az önbizalomhiány van ott, hanem az is, hogy a csávó olyanokat ír az exének, hogy "sosem foglak elfelejteni".

Ez azért elég durva... Én nekem ilyet írna a párom az exének (férfi vagyok), akkor már tudnám hol van a párom szíve (nem nálam).

tegnapelőtt 15:45
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Hat ez tenyleg durva tortenet. Marmint az a resze, hogy irt is a csajnak, hogy sosem feledi mikozben veled van hazassagban. Ez nekem borzalmasan megalazo lenne. Nem csodalom, ha ettol leepult az onertekelesed. En csak azertis elkezdenek hajtani, hogy tokeletes legyek en is, nekem ilyen az agyam, bekattan es brutalis erot ad egy ilyen sertes.

De sajnos igazat irnak a tobbiek, sajnos ilyenek az emberek, fajdalamt okoznak es nem igazan torodnek a masik erzeseivel. Nagyon sajnalom amit veled tesz a ferjed.

tegnapelőtt 17:11
 9/28 anonim ***** válasza:
23%
Előzd meg, dugj egy jó bikával mielőtt ő teszi meg az exével
tegnapelőtt 17:33
 10/28 anonim ***** válasza:
30%

Mindenkepp beszelj vele errol kerdezo!! Alapbol szerintem ha a hazassagodrol a gyakorin (vagy barmilyen oldalon) kell kiirni kerdest, ott mar baj van! Mert azt jelenti, hogy titkolozas van koztetek, nem tudjatok megbeszelni.

Lehet hogy tud valami magyarazatot adni amitol megnyugszol de az is lehet hogy kiderul valami amin erdemes elgondolkodni. Sosem ertettem, hogy a parok es plane hazasparok miert nem beszelnek meg mindent. En mar reg sirdogalva elohoztam volna a temat neki. Beleneztel a telojaba de emiatt ne erezd magad gaznak. Jogod van tudni hogy kivel elsz egyutt, hogy tutira szeret e teged stb.

En abban nem hiszek, hogy barkivel is versenyezni kene, hogy most emiatt erofesziteseket tenni, smink meg fogyas stb. Ez megalazo. De hidd el, a szonyeg ala sopres eredmenye csak meg nagyobb problema lesz.

tegnapelőtt 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!