Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire egyszerűbb szétmenni a gondok miatt, mint megpróbálni megoldani?
Nekem még nem. Együtt is vagyok az első párommal.
De van ilyen helyzet. Amikor már nem érdemes megoldani. Rengeteg oka lehet. Rengeteg instant szakítóok létezik.
”Ezért van 65% felett a válási arány."
Azért van, mert irrealis elvárás az 50 évig tartó hűség, és házasságot már nem gazdasági alapon kötünk és nincsenek a nők rákényszerítve, hogy szükségbol valaki mellett maradjanak
Volt párszor.
- mondjuk úgy, hogy fizikailag nem illettünk össze szexuálisan. Ezen nem volt mit megbeszélni, hiába beszélünk róla, az nem oldotta volna meg a problémát.
- 2 esetben is volt olyan, hogy azt éreztem nem szeretnek, csak kihasználnak szexuálisan mert épp nincs jobb a láthatáron. Ezen sincs mit megbeszélni szerintem. Nem vagyok használati tárgy, és nem maradok egy számomra megalázó kapcsolatban.
- szakítottam megcsalás miatt is, az gondolom evidens, hogy ezt se kell túlmagyarázni:). Tény, hogy ebben a kapcsolatban voltak problémák amiket sajnos csak én próbáltam volna megbeszélni, de süket fülekre talált. Aztán még ő csalt meg engem🤣 Mikor az egész baj azért volt mert frusztrált, betegesen féltékeny és irányításmániás a pali, és elviselhetetlen volt a folyamatos hisztikkel. Nem véletlen a mondás, hogy mindenki magából indul ki.
Attól függ mi a "gond". Bántalmazás, erőszak, megcsalás, függőség: franc se akarná megoldani, kirúgnám a tetvet azonnal.
Anyagi problémák, unalom, elhidegülés harmadik személy nélkül: talán érdemes megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!