Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tönkretette a kapcsolatotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkretette a kapcsolatotok ha külön műszakba dolgoztok és nem laktok együtt? Vagy együtt laktok de nem dolgoztok 1 műszakba?

Figyelt kérdés
Tehát kevés az idő amit együtt töltöttök

jan. 5. 14:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen.
jan. 5. 14:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem
jan. 5. 14:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a férjem 3 műszakban dolgozik, én gyerekkel vagyok itthon.

Nehéz kicsit. Nekem kell alkalmazkodni, hogy legyen időnk legalább napi pár percet beszélgetni (pl. ha éjszakás hajnalban jön haza, mire kipiheni magát/menne újra munkába még nem alszik a gyerek).

Hosszú távon nem fenntartható. Max 2-3 év egy erős kapcsolatban, de nem ez az ideális.

jan. 9. 01:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyon változó műszaknál szerintem jobb, ha nem is laknak együtt. Mert akkor a másikat még az is zavarja, hogy az egyik este megy és reggel alszik és hasonlók, szóval még amikor otthon is van is lábujjhegyen kell járni.
jan. 24. 12:36
 5/7 anonim ***** válasza:
A külön műszak teljesen kapcsolatellenes..
jan. 24. 15:33
 6/7 anonim ***** válasza:
A két félen múlik
jan. 25. 02:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Hoszú-hosszú évek múltán már nem annyira prioritás, ismerkedéskor és friss kapcsolatban, kisgyermekes pároknál már igen nagy gond.

Barátnőm folyamatos 12-ben jár, én sima 3 műszakban. Össze lehet ezt is hangolni, csak ha a másik fél egy kicsit már nem akar épp találkozni, akkor kútba esett több nap, és akkor megint a várakozás, elég lehetetlen.

Mindenki abból indul ki a média agymosása alapján, hogy az emberek 8 órát dolgoznak, reggel 8-tól 4-ig, aztán happy minden. A magyar átlag folyamatos 12 meg 3 műszak meg állandó éjjel, meg mittudomén, elég tré.

jan. 25. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!