Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek alappal féltékeny, ha a barátnőm a férfi lakótársával nagyon jó kapcsolatot ápol, "baráti viszonyt", s együtt járnak konditerembe?
Közelebbről a munkatársa a srác.A cég bérli nekik a 2 lakásból álló házat, külön-külön laknak tehát a két lakásban.
Az illető fiatalabb a barátnőmnél. Egy egyetemre jártak. Barátnőm - magától - régebb mesélt róla, hogy havernak tekinti, egyébként be is mutatott már neki nyilván, illetve mivel közös a baráti társaságuk, így a többi barátjának is.
Őszinte leszek, kicsit féltékeny vagyok, mivel láttam, hogy nézett a paromra..(lehet én beszélem be magamnak)..
Mi férne bele nektek ebbe a baráti viszonyba és úgy általában a férfi-női barátságba?
Mit tennétek a helyemben?
28/F
26/N
A munkatársa 25/26 körüli.
JELENLEG távkapcsolat. 2 hetente találkozunk.
Szóval amit leszűrtem a válaszokból, hogy én vagyok a túlzottan féltékeny.
Ha azon kiakadsz, hogy jóban van a szomszéddal, meg közös haveri társaságuk van, akkor ez alapján lüke vagy.
A féltékenységnek nincs semmi értelme. Mire jó hisztizni, gyanakodni? A legrosszabb, amit tehetsz, hogy azt a kevés időt, amit együtt vagytok, balhézással töltöd. Akkor száz százalék, hogy a csaj helyében dobnálak, mert elegem van belőled, hisz amúgy se rózsás a helyzet.
Nem hisztizni kell, nem féltékenykedni, hanem valamit beletenni a kapcsolatba, hogy ne hüljön ki! Ha fülig szerelmes beléd, akkor esze ágában sincs megcsalni, ha nem szerelmes akkor meg úgyis mindegy. De a szerelemért, a kapcsolatért hogy megmaradjon tenni is kell. Nem marcangolni magad, nem gyanúsítgatni a másikat, hanem valahogy egymás kedvében járni.
Tudnátok néha gyakrabban találkozni?
És ne várd el, hogy egyszer csak odaállítasz, és akkor a nyakadba boruljon, és csapot-papot otthagyva veled lesz, kesergett már itt ilyen gyerek, csak nem fogta fel, hogy munka, egyetem stb. van, és olykor még tanulni is kell.
Küldtél neki már az életben levelet (nem emailt, hanem igazit!)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!