Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parterapia egy parkapcsolat kudarca? Mindenkeppen ez jelenti a veget?
Sziasztok! Ferjemmel mostanaban elbeszelunk egymas mellett es nem talaljuk a megoldast egyszeruen. Amiota megszuletett a kisfiunk, azota sorozatosan versengunk egymassal, hogy ugy mondjam, olyanokban, hogy pl ki a faradtabb, ki a betegebb, ki csinalja ezt meg azt, kinek jutott azon a napon tobb enido, ki hova menjen, stb.
Szoval latszolag kis problemanak tunnek, de annyira nehezen talaljuk meg az egyensulyt, keptelenek vagyunk mar ezt normalisan megbeszelni es nem tudjuk hogy miert, hol csuszik el a dolog.
Nyugodt korulmenyek kozott, amikor beszelgetunk, akkor mindig arra jutunk, hogy nem tudjuk ezt miert csinaljuk magunkkal es miert nem talaljuk a megoldast.
Felmerult a parterapia lehetosege, azonnal mindketten igent mondtunk ra. De bennem van egy olyan erzes, hogy ebbol mar jol nem lehet kijonni es ez egyenesen aranyos a valassal. Mikozben tudom, ha a dolgok igy maradnak, akkor is valas lesz a vege idovel szerintem,mert el fogunk faradni.
Nem ertem, hogy miert ezt erzem.
Probalom megfejteni, hogy mit miert erzek, de nem tudom, elakadtam :D
De en nem erzem hogy elmult volna a szerelem reszemrol, bar nyilvan atalakult, 10 eve vagyunk egyutt. De soha nem fekszunk le haraggal, a szex is szuper,csak…elakadtunk a kommunikacioban. Nem tudom.
Egyertelmuen nem a gyerek a tehet rola, vele egyebkent sincs semmilyen problema, nem ot hibaztatjuk.
Csak egy masik elethelyzet adodott, ami korabban soha nem volt es ezt ugy nez ki, hogy nem tudjuk jol kezelni. Talan hozott mintak kerultek most elo, amit a szuleinktol tanultunk es eddig ugye nem volt jelentosege, de a gyerekvallalassal elotortek,passz.
Akkor én megpróbálnám úgy, hogy leülök vele beszélgetni és beosztani együtt harag nélkül hogyan legyen mindkettőnknek minél enyhítőbb a körülmény. El kell fogadni, hogy ez nagyon nehéz időszak, de elmúlik nagyon hamar és még vissza is fogjátok sírni viccen kívül.
Mivel dolgozik hiába vagy fáradt, stresszes neki is jár pihenő, de neked ugyanúgy tehát be lehetne úgy osztani, hogy amikor kialudta magát és valamivel jobban van akkor átveszi a feladatokat, hogy te tudj pihenni. Legalább egy héten egyszer neked is jár olyan éjszaka, hogy át tud aludni egy huzamban, de ha a kicsike anyatejes akkor sajnos neked kell hozzá felkelni viszont berakhatod magad mellé az ágyba, vagy közelebb a kiságyat, hogy ne keljen annyit mozogni. Este fürdethetné ha otthon van, hogy legyen időd legalább egy kicsit szuszanni, vagy elmosogatni míg te altatod és hasonlók. Csak meg kell egyezni és elismerni, hogy mindkettőtöknek bonyolult viszont a kisbabának a legnehezebb hiszen semmit se ért, minden zavarja és még ti sem egyeztek meg. A stressztől nagyobb méreg neki nem kell, érzi, hogy feszült a légkör és akkor ő is feszült.
A gyerek twhet rola
Mert a paaid azt erzi h kiesett a pixisbol azert akar versengeni h ra figyelj.
Esdig o volt a kozpont most mar a gyerek. Ami ertheto mert a paaid egy felnott onnallo ember a gyerek meg nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!