Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnál valakivel, akivel amúgy biztos a kapcsolat, tudod hogy nem hagy el, meg jó vele összebújni, de különbözik az érdeklődési köre, ami miatt te unatkozol a kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ez az első komolyabb kapcsolatom, igaz már elmúltam 30.jan. 4. 13:04
11/13 anonim válasza:
Nekünk marhára nem egyezik az érdeklődési körünk a párommal, de az még fel se merült bennem, hogy ez lenne szakítóok. Bár nem tudom, mit jelent konkrétan az érdeklődési kör. Ha arról lenne szó pl. hogy én szeretek túrázni, ő meg nem hajlandó jönni, és azt se tűrné el, hogy nélküle menjek, az nyilván gond.
12/13 A kérdező kommentje:
Talan arrol lehet szo, hogy micsit mas az ertekrendunk, en szeretek sportolni, kimozdulni, turazni, parom otthonuko tipus
jan. 4. 21:05
13/13 anonim válasza:
Ja, hát az kicsit irritáló, hosszú távon meg nagyon fogod bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!