Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnál valakivel, akivel amúgy biztos a kapcsolat, tudod hogy nem hagy el, meg jó vele összebújni, de különbözik az érdeklődési köre, ami miatt te unatkozol a kapcsolatban?
Mégis, hogy jöttetek össze közös érdeklődési kör híján? Némi közös pont csak van, nem?
Másoknak meg pont az a baja, hogy túl hasonlítanak, és nincs semmi izgalmas abban, hogy egyformán telik a napjuk.
Na várj. Miért következik hogy "unatkozol a kapcsolatban" abból, hogy különbözőek az érdeklődési körök? Egyáltalán nincs semmi, amit tudtok együtt csinálni?
Pl ha a párom szeret úszni én meg rühellem, az én hobbim a trombitálás egy rézfúvós zenekarban, a párom meg falra mászik a hangos zenétől, attól még tudunk együtt főzni, kirándulni, wellnessezni, beszélgetni, közös barátokkal találkozni.
Szóval kell találni közös érdeklődési kört, vagy legalább olyat, amit mindketten megtűrtök. Pl enni csak kell, lehet együtt vacsorázni.
Szóval mi is pontosan a gond?
Tudod, hogy nem hagyj el? Mi vagy te jós kérdező? Bármikor elhagyhat téged. Amúgy meg ha nem szereted és jó arra, hogy megölel akkor kihasználod, kapcsolatfüggő vagy. Jobb lenne szakítani és ismerkedni egy picit később olyan valakivel aki tényleg megfog. De ha te vele akarsz maradni és szereted, tiszteled mint társad akkor jó lenne tudatni vele, hogy szerelmes nem vagy bele, hogy tudjon dönteni kettőtökről. Mások érzéseivel játszadozni miközben ő fülig beléd van esve az egyik legundorítóbb dolog.
Másrészt ha jön a harmadik személy úgyis el fogod hagyni, de remélhetőleg nem csalod meg.
Tehát nektek annyi tulajdonképpen, de ha vele akarsz lenni akkor JOGA VAN TUDNI, hogy egyáltalán vagy bele szerelmes és ha más tetszik meg akkor arról is informálni, nem pedig szarrá csalni...
Férjemmel is nagyon más az érdeklődési körünk, de nekünk ez soha nem okozott gondot és nem is érzem, hogy emiatt unalmas lenne a kapcsolatunk. Persze biztos jó lenne, ha lenne közös hobbink is, de így is szeretünk együtt lenni, beszélgetni és nagyon jól megvagyunk. Nekem az sokkal fontosabb, hogy az értékrendünk nagyon hasonló és a személyiségünk is jól passzol meg persze azért vannak közös pontjaink. Nekem az teljesen rendben van, hogy most is pl. egy szobában vagyunk, de most mindketten elvagyunk a saját dolgainkkal, később meg majd csinálunk valamit együtt is.
Ezzel csak arra akartam rámutatni, hogy szerintem nem az a gond, hogy más az érdeklődési körötök, ettől még nem kéne unatkoznod mellette. Lehet nem töltötök elég időt együtt vagy csak mindig ugyanazt csináljátok, míg te szívesebben próbálnál ki újdonságokat vagy csak neked több igényed lenne kimozdulni stb. Ezeket meg lehet beszélni és ha a párod is nyitott rá, akkor tudtok változtatni és keresni valami olyan köztes megoldást, amivel mindketten elégedettek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!