Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hiába futok a pénzem után az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiába futok a pénzem után az exemhez?

Figyelt kérdés

December végén szakított velem a hölgyemény. Tavaly novemberben át utaltam neki 210 ezer forintot, mert megszorult anyagilag. Kérdeztem persze, hogy mikorra várhatok vissza belőle akár egy forintot is. Állítja persze, hogy nincs pénze vissza adni jelenleg, és nem tudja előre megmondani.

A kérdés tehát, hogy semmit nem tudok tenni ez ügyben hivatalos úton sem? Köszi a válaszokat!

tegnapelőtt 01:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%
mi ez a sok simp?
tegnapelőtt 02:16
 2/21 anonim ***** válasza:
92%
Ezért kéne mindent lepapírozni. Ha van olyan beszélgetés, ami bizonyítja, hogy kölcsön volt, akkor tegyél feljelentést. A jogi fórumon többre mennél, pontosabb, részletesebb válaszokra van esély.
tegnapelőtt 02:28
 3/21 anonim ***** válasza:
98%
Nincs róla papír akkor semmit...
tegnapelőtt 02:39
 4/21 anonim ***** válasza:
97%
Tanuló pénz...
tegnapelőtt 05:07
 5/21 anonim ***** válasza:
97%

Ohhh ez volt a tanuló pénzed.

Örülj neki hogy csak ennyi.

Valakinek milliói vannak az exében vagy pedig egy fél lakása, háza

tegnapelőtt 05:35
 6/21 anonim ***** válasza:
32%

Utalásaid között ott a bizonyíték ha utaltad neki. Egyéb esetben tagadhat, te nem adtál neki semmi penzt.

Így jártam én is egy ismerősommel. Utáltam és ez volt a jó.

tegnapelőtt 06:00
 7/21 anonim ***** válasza:
94%
6 és ha utalt akkor mi van? Semmi..
tegnapelőtt 06:19
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyíték arra hogy utálta a pénzt. Én így jártam jól, ügyvéd tanácsára írtam neki egy üzenetet és leírtam hogy ha nem adja vissza akkor perre viszem.
tegnapelőtt 06:26
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
8# Csak szerencséd volt, hogy megijedt a csaj. Amúgy nem lett volna köteles visszaadni. Elutalsz valakinek valamit, onnantól kezdve az az övé, ha nincs róla szerződés vagy legalább egy írásos üzenet, hogy vissza kell adnia majd, csak kölcsönről van szó. Pont ezért olyan nehéz a csalókat is bevarrni, akiknek önszántukból utalgatnak az emberek.
tegnapelőtt 08:57
 10/21 anonim ***** válasza:

#9!

Igazad van egyrészt, de ki milyen beállítottságú. Van aki inkább börtönbe megy 10 ezer forint miatt van aki 10 milliót is vissza ad mert fél a következményektől. Ez ilyen egyszerű.

tegnapelőtt 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!