Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiába futok a pénzem után az exemhez?
December végén szakított velem a hölgyemény. Tavaly novemberben át utaltam neki 210 ezer forintot, mert megszorult anyagilag. Kérdeztem persze, hogy mikorra várhatok vissza belőle akár egy forintot is. Állítja persze, hogy nincs pénze vissza adni jelenleg, és nem tudja előre megmondani.
A kérdés tehát, hogy semmit nem tudok tenni ez ügyben hivatalos úton sem? Köszi a válaszokat!
Ohhh ez volt a tanuló pénzed.
Örülj neki hogy csak ennyi.
Valakinek milliói vannak az exében vagy pedig egy fél lakása, háza
Utalásaid között ott a bizonyíték ha utaltad neki. Egyéb esetben tagadhat, te nem adtál neki semmi penzt.
Így jártam én is egy ismerősommel. Utáltam és ez volt a jó.
#9!
Igazad van egyrészt, de ki milyen beállítottságú. Van aki inkább börtönbe megy 10 ezer forint miatt van aki 10 milliót is vissza ad mert fél a következményektől. Ez ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!