Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz megborotválkozni egyes férfiaknak?
3 éve vagyunk együtt, az elején oda figyelt magára a párom, de mostanság nem hajlandó többszöri kérésemre sem borotválkozni mert neki úgy jó, és tél van nem fázik az arca reggelente amikor megy dolgozni stb.
Csak kifogások amiből elegem van.
Hajat vágni is lusta.
Leg utóbb akkor vágtatta le (1 hónapja) amikor én csináltam neki mert már puszit adni is taszító néha.
Neked mi közöd hozzá, hogy mikor borotválkozik meg, vagy mikor megy fodrászhoz? 100% lefogadom ha fordított lenne a helyzet itt picsognál, hogy megkért téged, vagy folyamatosan piszkál mert azt akarja, hogy hosszú szőke hajad legyen, vagy nem tetszik neki, hogy felhíztál.
Viszont mivel te basztatod így bele se éled magad a helyzetébe.
Ráadásul ha egyszer taszító számodra, találsz benne hibákat akkor egyáltalán nem szereted szóval nem értem, hogy mi a fészkes fene miatt vagy még vele együtt azon kívül, hogy vársz a másik faszra mert olyan kapcsolatfüggő picsa vagy.
Más nő már rég elhagyta volna és nem hárpiáskodna vele. Rohadt szánalmas vagy szó se róla. 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Egyàtalan nm vagyok hárpia, és igen fárasztó hogy ezt egy férfitól kérni kell, mert egyik évszakban sem szőrtelenít már egy ideje ez meg igénytelenség már.
Aki meg ezzel egyet ért hogy minek borotvalkozni, akkor gondolom tik is kurvára igénytelen szőrös majmok vagytok.
"Egyàtalan nm vagyok hárpia"
continues to be a hárpia
Nos, szögezzük le: én baromira nem szeretem az arcszőrzetet, egy kis borostától már frászt kapok. De ettől még az arcszőrzet nem lesz igénytelen. Tök mást jelent igényesnek, vagy igénytelennek lenni. Itt inkább az a probléma, hogy neki ez tetszik, neked meg baromira nem. Igazából a lehetőségek:
- Megtanulod elfogadni, ezzel együtt szeretni.
- Keresel mást, ha neked ez annyira kardinális kérdés.
Nem értem, hogy mit estetek neki a kérdezőnek. Én tökre értem a problémát pasi létemre is.
Attól, hogy van valami számodra kifejezetten nem vonzó, sőt egyenesen taszító dolog a parnereden, attól még nem múlnak el az érzések. Ne legyünk álszentek, nem a szép lelkével bújsz ágyba, hanem a testével, kell az a fizikai vonzalom.
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de ha szereted a párod, abban az is benne van, hogy akarsz neki tetszeni. Szingliként én se toltam le a borostát, vagy ha épp szakállam volt(egyszer), akkor sem volt mindig tökéletesen fazonban tartva. Csajozás, randi, fontos meeting előtt igazít, amúgy meg nőjön csak a világba, kit érdekel az ho-ban. De a páromnak azért szeretnék tetszeni. Neki borotváltan tetszem, nekem ezzel nincs bajom, nincsenek rossz érzéseim a csupasz pofám látványától, tehát akkor borotválkozom, mert tetszik a lánynak, akit szeretek.
Azért ne egy 0 effort, 5 perces műveleten múljon már, ennyit igazán megtehetsz. Ez nem egy fogyás/gyúrás, hogy megerőltető meg időigényes legyen, nem egy hajfestés, hogy aztán káros hatásai legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!