Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő utàn indul be a pasiknàl a jajj nem beszélünk, elvesztem a nőt vészreakció szakítàs utàn?
Figyelt kérdés
dec. 31. 04:12
3/8 anonim válasza:
örülnél neki mi? nagyon kétségbe lehetsz esve h őt akarod és nem találsz majd mást...
4/8 anonim válasza:
Szakítás után már nem indul be. A szakítással már elveszett a nő ha ő szakított. Ha meg én akkor tovább nem érdekel. Én a szakítással valóban lezárom a kapcsolatot.
5/8 anonim válasza:
Hát volt 2 exem is, aki pár hónap után irkált, hogy hiányzom meg ilyesmi.
Van ilyen, de sok esetben meg nincs.
6/8 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy beindul valamikor is? :D
7/8 anonim válasza:
Mind hisztizett, hogy menjek vissza.😀
Vagy azonnal elkezdik szakítás után, vagy max. 1-2 hét.
8/8 anonim válasza:
Maximum akkor ha eredetileg jó volt a szex, és jelen pillanatban nem lenne kivel szexelnie. Vagyis "ló helyett jó volna neki a szamár is".
Aki ilyen típus (nem mindenki), az akkor kerül elő ha szexelni akar. Mondhatjuk úgy is hogy "hormonális alapon".
De ki az aki azért engedné vissza hogy ürítőtartálynak használják?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!