Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy ember azzal fenyegeti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ember azzal fenyegeti a párját, hogy ha még egyszer neki nem tetsző dolgot csinál, akkor elhagyja, de a párját ez nem érdekli, akkor mi játszódik le a fenyegető fejében?

Figyelt kérdés

Esetleg fordul a kocka, és elkezd ő félni, hogy esetleg őt hagyják majd el?

Nagyon érdekelnek az ilyen párkapcsolati játszmák. 😃

dec. 30. 15:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az hogyha még egyszer megteszi kidobja?
dec. 30. 15:11
 2/11 A kérdező kommentje:

Igen. Tehát az ilyen mondatokra gondolok:

"Ha mégegyszer ilyet mondasz nekem, akkor szakítok veled".

Erre a párja csak mosolyog egyet, és bekapcsolja a TV-t.

dec. 30. 15:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez valami olyasmi lehet, hogy a fenyegető szakítani akar, de hogy ne kelljen mással indokolnia, keres egy ürügyet, amivel később bármikor takarózhat. Tudja, hogy a fenyegetett nem lesz képes megállni, hogy ne csinálja meg ismét azt a nem tetsző dolgot, így a fenyegetőnek nyert ügye van, csak idő kérdése, mikor lesz újra szabad úgy, hogy nem is ő a hibás.
dec. 30. 15:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A fenyegető nyilván nem gondolja komolyan, nincs bátorsága szakítani. Ezt a fenyegetett fél pontosan tudja, szóval lazán leszarhatja.
dec. 30. 15:16
 5/11 A kérdező kommentje:

Ez pont olyan, mint amikor a filmekben a jó fiú rászegezi a fegyvert a rosszfiúra, az meg csak nevet rajta, hogy "úgy sem mered meghúzni a ravaszt".

A Harry Potterben is volt egy ilyesmi jelenet, amikor Bellatrix kinevette Harry-t, hogy úgy sem tudja használni azt a főbenjáró átkot, amit rá akar szórni.

dec. 30. 15:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Emlékszem engem hogy arcon csapott amikor ilyen helyzetben voltam. Fiatal voltam, első komolyabb szerelmem. Nem tetszett valami, többször szóba hoztam, persze ígérgetett mindent. Egyszer elegem lett, és kiborultam, hogy vagy többet nem csinálja, vagy azonnal szakítok. Azt hittem nagyon kemény voltam, majd most észhez kap. Arcomba röhögött, hogy akkor menjél. Igen, természetesen maradtam, és nem is értettem, hogy történhetett más, mint amire számítottam. Persze mai eszemmel tudom, hogy semmibe sem nézett, csak manipulált. Én meg jól elhittem, hogy fontos vagyok. Így jó 10 évvel később fel sem fogom, hogy a tini hormonokkal teli agyam mit gondolhatott. Fontos lecke volt ez akkor.
dec. 30. 15:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalomhiányos kicsinyes senkik veselkednek így. Ha nen megfelelő a kapcsolat miért nem lép le?!
dec. 30. 15:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem egy elveszett lélek, nem egy semmirekellő, nem egy kétségbeesett személy....az abban a percben otthagyja az ilyen kretén párját.
dec. 30. 15:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Te semmivel se vagy tőle különb. Összeilletek.
dec. 30. 15:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Aki fenyegetőzik, az vagy gyenge, ahhoz, hogy változtatni tudjon, vagy nem gondolja igazán komolyan, amit mondd, és ezt a másik fél is tudja. Ha egyszer mondja, de utána nem történik semmi, akkor nem csoda, hogy a másik nem reagál.
dec. 30. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!