Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szakítást ti előre megterveztek, vagy viszonylag spontán történt nálatok?
Figyelt kérdés
Mi volt az a pont, ami kiváltotta? Egy random kiakadás, vagy hosszasan átgondoltátok?dec. 30. 13:24
1/5 anonim válasza:
Én előre megterveztem október vége felé, hogy majd fogok az újévben, mert nem akartam, hogy ez legyen majd karácsonykor a téma. De annyira motiválatlan és letargikus volt egy nap, hogy rákérdeztem, hogy mi van, és kiderült, hogy ő sem érzi már jól magát a kapcsolatban, és akkor közösen szakítottunk. Elég régóta langyos fos volt már a kapcsolat, szóval nem kellett nagyon hosszasan átgondolni, úgy tűnik, ezt már megtettük mind a ketten külön-külön (nekem ez egy jó háromnegyed éves tépelődés volt).
2/5 anonim válasza:
Soha nem történt egyik pillanatról a másikra. Mármint belül agyilag.
Külsőre vagy az adott személynek biztosan úgy tűnt.
Főleg amikor együtt éltem az egyik exemmel, utcára nem akartam kerülni, szüleim tudták, mert hirtelen hazaköltözök egy ideig általában.
3/5 anonim válasza:
Spontán megcsalt a barátnőm ezért spontán szakítottam vele.
4/5 anonim válasza:
Nekem sosem történt hirtelen felindulásból. Általában egy ideje már fontolgattam, és volt egy utolsó csepp a pohárban. Volt, akivel leültünk és megbeszéltük, normálisan váltunk el. Mással hatalmas hiszti lett, és hónapokig nem tudtam lerázni.
5/5 anonim válasza:
Előre gondolkodom, maximum nincs fix dátum, de sokáig szoktam ezen gondolkodni. Spontán csak akkor, ha valami olyan dolog történne, amit írtak, megcsalás, vagy valami egyéb komoly dolog, de szerencsére ilyesmikben nem volt részem, csak elhidegülés, ellenkező tervek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!