Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy értessem meg a feleségemm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem meg a feleségemmel, hogy ez így nekem nagyon megterhelő?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt. 3 éve született meg a kisfiúnk, még otthon van vele.

A problémám igazából az, hogy semmit nem csinál otthon.

Én 2 munkahelyen dolgozom, hogy mindenünk meglegyen. Mikor haza érek arra, hogy szalad a lakás kezdek megbolondulni benne. Tehát állhatok neki takarítani, pakolni míg ő fekszik és nyomkodja a telefont. Hosszú évek óta tart ez, szinte minden nap.

A másik a főzés. Az egy egy szabadnapomon én főzök mert ezt se csinálja. Ha nincs főtt étel akkor a fiam is kakaós csigát ebédel mert a feleségem azt szereti.

Iszonyatosan bele fáradtam. Mindig kivettem a részem mindenből, soha nem hagytam magára. Bármikor el mehet bárhová ha szeretne, mindig megoldom valahogy. Plusz a nagyszülők is közel élnek.

Próbáltam már vele beszélni erről, de megsértődik ahogy szóba hozom.

dec. 29. 08:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
20%
Ja, aztán a kérdező el is tűnik mint szürke szamár a ködben, miután kiírta ide a lusta feleségről való rinyáját.
dec. 29. 10:22
 12/15 anonim ***** válasza:
65%
Miért vállaltál vele gyereket, ha azt írod, hosszú évek óta (tehát mindig is) ilyen volt?
dec. 29. 10:36
 13/15 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon könnyen meglehet ezt értetni vele. Az egyik munkahelyen felmondassz,és éltek egy fizetésből. Így marad időd,és energiád a házimunkára is. Kérdés,hogy ez hogy fog majd tetszeni a feleségednek. Most ezzel nem azt akarom írni,hogy neked legyen rossz,de én biztos blöffből felhoznám neki,hogy drágám,ezentúl csak egy helyen dolgozok,hogy tudjak itthon is takarítani. Hátha az anyagiak miatt kicsit megerőlteti magát. Vagy elmegy dolgozni,vagy pedig inkább megcsinálja az otthoni teendőit.
dec. 29. 10:52
 14/15 anonim ***** válasza:
31%
Nincsen itten semmilyen feleség.Csak unatkozik a trollocska.
dec. 29. 10:54
 15/15 anonim ***** válasza:
89%
Függetlenül attól, hogy konkrétan ez a kérdés igaz e, az életben van ilyen is. Ezek mind egyenlőtlen kapcsolatok amiben az egyik tesz bele aránytalanul többet. Ahogy vannak lusta férfiak, így lusta nők is.
dec. 29. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!