nálunk ez a jövő heti menü:
hétfő: rizseshús házi káposzta salátával
kedd:zöldségleves a rizses hús maradéka
szerda: a zöldségleves maradéka hortobágyi húsos palacsinta
csütörtök:gyros tál
péntek:tonhalas tésztasaláta
szombat:családi ebédre megyünk ezt nem tudom
vasárnap:grillzöldség krémleves sajtchipssel, hekk majonézes krumplisalátával, citromos varázslat sütemény
Nem tudom, nekem soha nem volt baj a meleg és emiatt maximum a jégkrémet kívántam, de soha nem jött elő ilyen, hogy húú de ennék egy hideg salátát, egy gyümölcslevest vagy bármi olyat amiben nincs túl sok tápanyag ezért könnyű étel..
A hétvégén például ettem: túróstésztát, rakott cukkinit darálthússal, főtt kukoricát. Előtte meg délben szendvicseket ettem, vacsorára meg általában ilyen könnyebb kajákat csináltam ami tényleg gyorsan megvan. Airfryerbe beledobtam ilyen mirelit panírozott csirkét és mellé csináltam párolt cukkinit serpenyőben és főztem hozzá ki rizst.
Holnapra ebédre maradék túróstésztát fogok enni, a vacsorát pedig még nem döntöttem el. De szerintem csinálok ilyen tojásrántotta pizzát airfryerbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!