Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyok az elvàràsaim?

Figyelt kérdés

3 -4 hete ismerkedunk a pasival eddig 3 tali volt, jo volt mind, meg az elso heten beszeltunk telefonon de utana ezt csak en eroltettem, maradt a napi reggeli es esti messenger uzizes

Na most nekem ez edes keves szerintem heti 2-3 talalkozo is belefer elvegre erdekel a masik + ha nem is tudunk talalkozni en hallanam a hangjat napi szinten, erdekel az elete

Probaltam ezt a ferfinek is mondani de o csak irogat velem ennek ellenere is...

En varok el sokat?

dec. 28. 20:28
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Hagyjad, nem illik hozzád.
dec. 28. 20:32
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
hát ha kapcsolatot akkor nem igazán nagyok az elvárásaid. főleg ha tali könnyen megoldható.
dec. 28. 20:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Melyik a normàlis viselkedés? Vagy mi a normàlis ilyen korai stàdiumban?
dec. 28. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Személyiség dönti el. Valaki hiába van oda a másikért akkor sem akar vele találkozni hetente többször, vagy naponta beszélgetni. Te szeretnéd mindazt szóval más típusú alany illik hozzád.
dec. 28. 20:39
 5/8 anonim ***** válasza:
38%
Nem tetszel neki, csak nem tudja, hogy koptasson le.
dec. 28. 21:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem sem túl magas az èrdeklődèsi szintje irántad, plusz ezek alapján nem is lehet hozzád illő valószínűleg.

Persze ezek csak tippek,de gyanús,hogy nem fogtad meg annyira.

dec. 28. 21:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Tök mind1, hogy más mit mond. Te tudod, hogy te mit akarsz, akkor ha a pasi mást akar, el lehet köszönni! Ne égesd az időd!
dec. 29. 00:38
 8/8 anonim ***** válasza:
3 személyes tali után csak írogat......nem voltál meggyőző számára. Lehet hogy több végén égeti a gyertyát és talonban tart pár hétig.
dec. 30. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!