Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudom biztosra, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom biztosra, hogy a férjem az én igazi társam?

Figyelt kérdés

Sokat szoktam ezen gondolkodni, főleg mióta ennyire magányosnak érzem magam… pedig nem kellene, nem tudom honnan ered, mert igazából amennyit tudunk együtt vagyunk, bár ritkábban, hiszen van két kicsi gyerek plusz sok probléma.

8 éve vagyunk együtt,5 éve házasok. Többnyire nagyon szerelmesek voltunk, vagyis legalábbis én, róla nem tudom. Annak tűnt, de én vagyok az első neki, szóval igazából nincs viszonyítási alap.

Szűz volt még 23 évesen, ez elég sok nő, akivel ismerkedett cikinek találta, én pedig nem, szóval gondolom így jöttem én. Fogalmam sincs, hogy csak azért van velem, mert én ezt elfogadtam és egyébként meg semmi extra nincs bennem. Egyik haverja akkoriban kérdezte, hogy milyen vagyok neki, a válasza annyi volt csak: nagyon normális.

Mondogatja, hogy szeret, igazából odateszi magát mindenhol, de nagyon rideg, érzelmileg nem igazán tudom elérni. Sosem panaszkodik, sosem mesél el rossz élményeket, nem oszt meg velem semmit, mi érinti rosszul stb. csak száraz tényeket…

De úgy érzem jobbat mégsem találnék, mégis magányos vagyok, iszonyatosan éhezek a szerelemre,szenvedélyre, lelkizésre, romantikára stb. Szóval valami hiányzik, amit próbálunk pótolni majd közösen eltöltött hétvégével, de attól tartok az sem fog segíteni…

Olyan szinten vagyok,hogy kb. bárkibe bele tudnék szeretni, aki megadná nekem ezt a hiányt.Sajnos van is egy srác, akin többet gondolkozom, mint kellene, nem tudom miért, talán átléptem fejben egy szintet vele kapcsolatban….de nagyon tabu, hiszen neki is családja, meghát úgy gondolom, mivel oktató (vezetni tanulok) valószínűleg minden tanulójával ilyen, nem hinném, hogy bármiben különlegesebb lennék bárkitől neki.

Lehet vele poénkodni is, de az tetszik a legjobban, hogy mindent elmesél, amit szeret, ami vele történt vagy történik, ami bántja vagy rosszul érinti, jólesik az is, hogy ilyenkor tudok neki véleményt mondani, segíteni szavakkal, nem épít maga köré falat, mint az én férjem teszi…

Látom, hogy amikor mondok neki valamit, eljut hozzà, nem úgy mint a férjemhez.

Mit tegyek, mi a normális ebben az esetben? Nem tudom már…

30/N

tegnapelőtt 23:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
52%

Én csak azt nem értem, hogy minek mentél hozzá feleségül és főleg minek szültél két gyereket neki amikor MINDIG olyan típus volt aki megtartja a gondolatait magának.

Most ott akarod hagyni, sőt el fogsz tőle válni előbb utóbb és a két gyereket fogod annak kitenni, hogy ki tudja milyen férfiakkal ismerkedsz és mivel nem fog egyből a herceg a fehér lovon jönni ki-be fognak járkálni a férfiak az életükből.

Nem azt mondom, hogy maradj a férjeddel együtt, de minek kellett eddig várni, miért kell más foglalt családos férfival flörtölni, ismerkedni érthetetlen.

Azt is kétlem igazság szerint, hogy a férjed a valódi probléma hiszen mint tudjuk őt választottad annak idején bár tudtad, hogy milyen.

Egyszerűen viszket a nuni és mivel a házas meg családos apuci nyalja a hátsód puni reményében hát majd adsz neki punát és együtt maradsz a férjeddel.

Majd ha csak talán olyan férfi jön az életedbe aki elfogadna gyerekestül akkor fogsz elválni.

Abban a hitben vagy, hogy létezik olyan férfi aki megossza minden gondolatát veled örökkön örökké és a tenyerén fog hordozni.

Holott adok-kapok egy párkapcsolat és ugye az érzések változnak, vannak mindenféle helyzetek.

Eléggé baj egyébként, hogy erőltetted a férjedre, hogy nyíljon meg, nyaljon körbe, de te közben megcsalni készülöd.

Amúgy tudod óriási naiv liba vagy mert azt hiszed, hogy kapcsolatból kapcsolatba ugrani majd király lesz.

Pedig ajánlatos egy kapcsolatot kiheverni és csak aztán ismerkedni.

Tipikus kapcsolatfüggő vagy és a legrosszabb az egészben, hogy a gyerekeid fognak szívni miattad is és nemcsak a férjed miatt.

tegnap 11:20
 22/29 anonim válasza:
74%
Én is ilyen emberhez mentem hozzá, racionális, eltartotta a családot, de érzelmileg nulla. Azt gondoltam ez majd változik, de nem...felelősségvállalás ìgy 44 évesen is konvergál a nullához, én " érzelmi fogyatékosnak" nevezem. De ez valóban ìgy is van, valòszìnüleg a gyermekkorában keresendő okok miatt. Akartam párterápiát, de ő nem, szerintem "női hiszti" volt minden, vagy a "biztos meg fog jönni". Ez a degradálò Bicskén,itogatoʻ érdektelenség odáig fajult, hogy 4 éve mondtam neki, el akarok válni. Elég. Na akkor voltam minden csak szent nem. De végigvittem,3 gyerekkel, 33 évesen. Most 37 leszek, és pont ma cseszte fel megint az agyam, mikori a lányom hívott, hogy beteg a cicája és apa nem akarja orvoshoz vinni, mert hogy "nincs pénze"... sajnos valami nem változik, ùgy látszik amit Csernus mondott, hogy a változáshoz krízis kell, sajnos nem mindig igaz. Annyit tudok mondani, hogy megértését, átérzem. De ha te elmondtad neki asszertìven, nyíltan hogy te nem vagy boldog és mikre lenne szükséged, ő meg legyint, akkor ez sajnos ennyi...tudom hogy te nem erre a válaszra számìtottál tőle és ez fáj igazából, de ő neked válaszolt.
tegnap 11:39
 23/29 A kérdező kommentje:

21-es. Ennyire fáj az élet, hogy ilyen szavakat használsz? Teljesen felesleges mondjuk ilyenek válaszolnom de a többiek kedvéért leginkább:

1. Nem fogom és akarom megcsalni, de ha a szövegértés menne, akkor nem kellene ezt itt ecsetelgetnem újra

2. Gondolom tudod hogy egy kapcsolat évek múltán nem olyan mint a legelején, változik és vele együtt változunk mi is.

Rajtunk múlik, hogy mennnyit adunk bele. Én próbálok nem belefásulni, de látom ez sem ment át.

tegnap 11:42
 24/29 anonim ***** válasza:
52%

"iszonyatosan éhezek a szerelemre,szenvedélyre, lelkizésre, romantikára stb."

Aha.

"Lehet vele poénkodni is, de az tetszik a legjobban, hogy mindent elmesél, amit szeret, ami vele történt vagy történik, ami bántja vagy rosszul érinti, jólesik az is, hogy ilyenkor tudok neki véleményt mondani, segíteni szavakkal..."

Szóval mivel egy figyelem, farok és szeretetéhes luvnya vagy így szintén foglalt férfival pótolod ami hiányzik ahelyett, hogy elválnál végre valahára és ismerkednél szingli, elvált férfiakkal.

Olyan buta és önbecsülés nélküli rongy vagy, hogy azt hiszed, hogy majd a foglalt faszi kielégíti a vágyaid, de lehet dugja szét még a füleidet is akkor is benned lesz az üresség hiszen belülről fakad és marhára nem lehet kompenzálni más személlyel.

Ráadásul még azt sem látod, hogy a másik faszi lehet össze-vissza hazudik, ferdít vagy direkt azért csinálja mert látja hogyha hasznosnak, fontosnak, értékesnek érzed magad akkor könnyebben szétrakod. Bár lehet csak egónövelő vagy számára és nem rajtad fogja hasznosítani.

"Drága" ostoba és felmosórongy kérdező ribizli hajlammal a szerelem, tisztelet és szeretet tiszta, mély, őszinte érzések, nem alakulnak ki a semmiből.

A férjed ha 8 év alatt egyszer se osztotta meg veled mi bántja, mit gondol akkor magadra vess.

Nem tudtad elérni, hogy megbízzon benned teljesen és nem is fogod soha azzal mert veszekedsz vele és erőszakos vagy.

Másrészt soha a büdös életben nem fog összejönni az igazi társ, szerelem ha te hűtlen vagy. Mint írtam tiszta érzéseket akarsz, de pont a legrosszabb úton haladsz.

Szép álmokat!

tegnap 11:47
 25/29 anonim ***** válasza:
51%

"Gondolom tudod hogy egy kapcsolat évek múltán nem olyan mint a legelején, változik és vele együtt változunk mi is."

Igen, ezt minden értelmes ember tudja.Te viszont tudtad, hogy a férjed milyen mégis hozzámentél várva a csodát, ami ugye itt sem jött be.

tegnap 11:53
 26/29 anonim ***** válasza:
51%
Gondolom azt is tudod kérdező, hogy ez az oktató nem biztos, hogy a magánéletében is ugyanilyen figyelmes mint a munkájában.🤷Ugye mesékben élő galambom?Szóval annyira nem kell érte oda meg vissza lenni.Érdeke fűződik hozzád, a pénz.
tegnap 12:03
 27/29 anonim ***** válasza:

Röviden, tömören:

Szerintem keresned kellene olyat, akivel boldog vagy.

tegnap 13:32
 28/29 anonim ***** válasza:
30%
21 24 Ma már ne igyál többet ha már délelőtt atom részeg vagy.
tegnap 16:29
 29/29 anonim ***** válasza:
Ennek van valakije.. tuti dug valakit egy ideje.
ma 02:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!