Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudom biztosra, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom biztosra, hogy a férjem az én igazi társam?

Figyelt kérdés

Sokat szoktam ezen gondolkodni, főleg mióta ennyire magányosnak érzem magam… pedig nem kellene, nem tudom honnan ered, mert igazából amennyit tudunk együtt vagyunk, bár ritkábban, hiszen van két kicsi gyerek plusz sok probléma.

8 éve vagyunk együtt,5 éve házasok. Többnyire nagyon szerelmesek voltunk, vagyis legalábbis én, róla nem tudom. Annak tűnt, de én vagyok az első neki, szóval igazából nincs viszonyítási alap.

Szűz volt még 23 évesen, ez elég sok nő, akivel ismerkedett cikinek találta, én pedig nem, szóval gondolom így jöttem én. Fogalmam sincs, hogy csak azért van velem, mert én ezt elfogadtam és egyébként meg semmi extra nincs bennem. Egyik haverja akkoriban kérdezte, hogy milyen vagyok neki, a válasza annyi volt csak: nagyon normális.

Mondogatja, hogy szeret, igazából odateszi magát mindenhol, de nagyon rideg, érzelmileg nem igazán tudom elérni. Sosem panaszkodik, sosem mesél el rossz élményeket, nem oszt meg velem semmit, mi érinti rosszul stb. csak száraz tényeket…

De úgy érzem jobbat mégsem találnék, mégis magányos vagyok, iszonyatosan éhezek a szerelemre,szenvedélyre, lelkizésre, romantikára stb. Szóval valami hiányzik, amit próbálunk pótolni majd közösen eltöltött hétvégével, de attól tartok az sem fog segíteni…

Olyan szinten vagyok,hogy kb. bárkibe bele tudnék szeretni, aki megadná nekem ezt a hiányt.Sajnos van is egy srác, akin többet gondolkozom, mint kellene, nem tudom miért, talán átléptem fejben egy szintet vele kapcsolatban….de nagyon tabu, hiszen neki is családja, meghát úgy gondolom, mivel oktató (vezetni tanulok) valószínűleg minden tanulójával ilyen, nem hinném, hogy bármiben különlegesebb lennék bárkitől neki.

Lehet vele poénkodni is, de az tetszik a legjobban, hogy mindent elmesél, amit szeret, ami vele történt vagy történik, ami bántja vagy rosszul érinti, jólesik az is, hogy ilyenkor tudok neki véleményt mondani, segíteni szavakkal, nem épít maga köré falat, mint az én férjem teszi…

Látom, hogy amikor mondok neki valamit, eljut hozzà, nem úgy mint a férjemhez.

Mit tegyek, mi a normális ebben az esetben? Nem tudom már…

30/N

tegnapelőtt 23:01
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
10-es. Az még nem jelenti azt, hogy le is lépek. De igen, bele tudnék szeretni kb bárkibe, csak szenvedek otthon egyedül.:(
tegnap 01:05
 12/29 anonim ***** válasza:
És a közösen eltöltött hétvége hogy zajlana? Mi az ő hobbija? Kell hogy jól érezzétek magatokat valami olyannal ami mindkettőtöket érdekel, akkor a közös élmények is összekötnek. Te meg maradj normális mert úgy tűnik neki ez a fontos.
tegnap 01:32
 13/29 anonim ***** válasza:
Egyettelmu. Rugd ki.
tegnap 02:50
 14/29 anonim ***** válasza:
Az erzelmileg rideg emberek dose lesznek olyanok,amit te akarsz. Uj ev ,uj elet.
tegnap 03:31
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
O ilyen.. vagy valas vagy szenvedsz .
tegnap 05:29
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kevés férfi van aki az a fajta romantikus alkat, amire te vágysz.Ezek többsége is idővel amint csitul az elején heves láng, szintén belesüpped a szürke hétköznapokba.Kva nehéz àm folyamatosan fenntartani a lángoló érzelmeket hosszú távon.Nem is láttam erre még példát, pedig már 50 leszek hamarosan.

Ha valaki erre vágyik, akkor folyamatosan új emberekkel kellene kapcsolatba kerülnie.És nem az olyan típussal mint a te férjed is.

Az én ex férjem pl. egy nagyon romantikus alkatnak mutatta magát az első időszakban, aztán alább hagyott nála, főleg miután megszületett a gyerekünk.Én is változtam köszönhetően a terhesség szülés szoptatás miatti hormonális felborulásnak.És nem volt türelme kivárni amíg rendeződik.Megkereste az újabb partnert, akivel megint lángolhat, közben elvàltunk, és azóta is hajkurássza a nagy romantikát.

tegnap 06:07
 17/29 anonim ***** válasza:
54%

Szia! Én ugyanígy érzek, és ahogy telnek a napok, egyre jobban érzem, hogy megfulladok a saját életemtől, nem tudom, mi a megoldás. Könnyű azt mondani, hogy akkor váljatok el, miközben évek óta együtt vagyunk mi is. Az az igazság, hogy ezt alaposan meg kell vizsgálni magunkban. Ha azt nézem, egyrészről olyan, mintha semmi probléma nem lenne, pedig van is, több is, amiért én már tenni sem akarom, neki meg többször szóltam, de nem érdekli. A legnagyobb baj az, hogy én vagyok a házasságban a férfi nő létemre, mindent én intézek, és minden tőlem van elvárva, mindig én vagyok a tökös fél, és ő ezt egyáltalán nem szégyenli, kimondja másoknak is simán, hogy a feleségem így meg úgy, minden tőle függ, és nem érzi, hogy ez mennyire gáz, és hogy az egész kapcsolatunk egy pusztulat, egy teher nekem. Ezek mellett főz, mos, dolgozik, minden egyebet megtesz, vásárol, néha apró meglepetések, viszont rengeteget játszik számítógépen, semmit nem látok belőle sokszor, csak a hátát, nagyon unom. Rengeteget költ felesleges dolgokra, ruhára, vackokra, élelmiszerre. Én egyáltalán nem vagyok anyagias, el lennék pörkölttel is, neki mindenből a legdrágább, a legjobb kell. Úgy érzem, hogy már nem bírom elviselni, nem is kívánom, nem vagyok szerelmes, csak vele vagyok. Tudom, akkor minek? Mert már évek óta így vagyunk, családot akartunk, stb, de mégsem megy. Még várok... Hogy mire, magam sem tudom. De félek attól is, hogy nem lesz más, viszont lassan már az sem érdekelne. Tudom, hogy szeret, de képtelen megváltozni, és a szerelmet, ami megvolt, elvesztettem, és az nem olyan dolog, amit csak úgy vissza lehet hozni... Nyugodtan dobálja itt a szart mindenki akár rám, akár a kérdezőre, hogy így meg úgy, de igenis vannak bizonyos élethelyzetek, amik iszonyú nehezek, és csak az érti meg, aki benne van, ugyanúgy...

Nekem is megtetszett valaki más, nem is egyszer, épp most is. A férjemet soha nem csaltam meg, és nemis fogom. Ha végleg elpattan az utolsó idegszálam is, akkor le fogok vele ülni, és el fogom mondani, hogy ennyi volt, és tovább fogok lépni.

tegnap 06:23
 18/29 anonim ***** válasza:
Aki még mindig az évek számával takarózik meg a nem lesz mással, az még nem szenved eléggé.De rá értek, hagy teljenek az évek a szarban.🤷A várakozás a semmire a rinyálással egybe kötve majd megoldja a problémát.Ja, nem.
tegnap 06:37
 19/29 anonim ***** válasza:

A férjed mwr bozonyitott ep is vett és ki is tart melletted.

A màsik meg nem.

tegnap 06:42
 20/29 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele, de ő nem látja, mi a probléma. Ez a legrosszabb… úgy gondolja, hogy mivel mindent megtesz értünk, nem lehetnek további igényeim.

Nekem az is elég lenne, hogyha viták alatt a szemembe nézne, nem pedig hátat fordítana nekem, mintha egy senki lennék neki. Elég lenne, ha ilyenkor beszélne hozzám, tudjunk kommunikálni, de mintha folyamatosan falba ütköznék. Ignorál, úgytesz mintha nem lennék, mintha csak hiszti lenne az egész, közben pedig üres vagyok belül, de nem fogja soha megérteni, hogy miért.

Szakemberrel ha lehetne változtatni, az jó lenne, de semmi ilyenben nincs benne. Én nem szeretnék így több évet élni, miközben úgy érzem alig ismerem, de ott van az is, hogy egyébként mindenben odateszi magát, de ugyanígy én is igyekszem…

tegnap 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!