Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jó becenevek vannak amit mondhatok a páromnak?
Figyelt kérdés
:) ilyen életem,édesem,szivem,egyetlenem,kedvesem ezeket mondom :S de már kifogytam :P2009. jan. 8. 18:33
11/20 anonim válasza:
Egy szusszra: Pöci, piciszív, életkém, cica:), kincsem, bogaram, csillagom, életem értelme,angyalkám, kisfiúm,kis jóképűm,( mr. tökéletesem =)ego növelőnek), husi, bubu,bum-bum..igazából sok értelmetlennek tűnik, de sok becenév véletlenül születt és ez teszi kedvessé--nem kell ehhez költőnek vagy túl kreatívnak lenni, egyszerűen csak ránézel és tudni fogod :)..de rem segíthettem
12/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) jó ötlet mind :) tetszik
és igen,nem szoktam magam felhúzni,de már azért elegem lett,főleg,hogy látom más kérdéseknél,hogy ok nélkül kap szegény kérdező. :S
2009. jan. 8. 19:32
14/20 anonim válasza:
drága édes egyetlen huncut kis smucilimuclimú csődőrke a kincsesszigetről hol gyönyörű szemed hozza a boldogságot. talán kicsit hosszú, de garantáltan fokozza szexuális izzást.
15/20 anonim válasza:
Az én férjem Laci. Előbb Maci Laci volt, aztán Macika lett, és ma is az, nem is szólítottam sose Lacinak. Nekem több becenevem van: baba, babóka, cuncóka, cunóka
16/20 anonim válasza:
cejejmem,szívem,egyetlen cejejmem,drágaságom,kincsem,életem értelme,djágám,bubukám!remélem tudtam segíteni!!
17/20 anonim válasza:
lelkem
manó
mazsola
nyuszim
picim
virágszálam
csillagom
pumuklim
imádnivaló kis tündérbogaram
mókuskám
18/20 pöttöm.panna válasza:
:D így pár éveel később xd megszólalok
xd
én becézőmestervagyok :D mi bunkók is szoktunk lenni :P de csak aranyosan
:D
pl .:
tutajosmadárkaka
f*szkópé xd
p*ocsarcc , p*csfej
pissziiposzak
ezek a kedvenceim :D és a szokásos a kicsiiim :D
19/20 anonim válasza:
En raneztem a baratomra es egybol egy mano ugrott be mert nezett maga ele kocos hajjal es bumm,mint egy kismano es azota ugy hivom😍😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!