Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vegyem rá a férjem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a férjem, hogy ne egyen a rohadt joghurtból?

Figyelt kérdés
Mindig ez van, ő ragaszkodik hozzá, hogy ne dobjam ki, mert jó lesz még az. Szerintem nem is egészséges. Felbontva kb maximum egy hétig bírja a joghurt, felvágott, dehát meg van erjedve, habos, megváltozik a szaga, ő meg eszik belőle. Rosszul vagyok csak ha belegondolok.
ma 11:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kidobod, és azt mondod, hogy megetted.
ma 13:16
 12/19 anonim ***** válasza:
72%
#9 súlyos gondok vannak az emeleten. Hogy lehet egy ennyire random apróságból mint egy joghurt egyből “bezzeg a nők” kérdést csinálni. Ember, ez egy 200ftos joghurt, ha valakivel együtt élsz, kidobhatod ami lejárt, akkor is ha péniszed van, akkor is ha vaginád van.
ma 13:17
 13/19 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg, hogy otthonról hozott minta, mert anyósom sem hagyja, hogy kidobjam ha náluk vagyok.
ma 13:28
 14/19 anonim ***** válasza:
26%

"Hogy lehet egy ennyire random apróságból mint egy joghurt egyből “bezzeg a nők” kérdést csinálni. Ember, ez egy 200ftos joghurt, ha valakivel együtt élsz, kidobhatod ami lejárt, akkor is ha péniszed van, akkor is ha vaginád van."

Amit a másik szeretne megenni, azt én nem dobom ki, akkor sem, én már nem enném meg, és akkor ha csak 200 forint volt. Főleg, hogy számomra semmi kárral nem jár. Ezt jobb helyeken úgy hívják, hogy alapvető tisztelet.

ma 13:37
 15/19 anonim ***** válasza:
50%

#14 Szóval akkor nálad tele van a hűtő rothadó kajával, "hátha valaki meg akarja enni"...

Bocs, de ha kinyotom a hűtőt és észreveszem, hogy valami megromlott, akkor igenis kidobom és nem körbekérdezek, hogy ugyan valaki meg akarta-e még enni a penészes/megsavanyodott/szagló akármit.

ma 14:05
 16/19 A kérdező kommentje:

"Szóval akkor nálad tele van a hűtő rothadó kajával"

Nem, ezt sehol nem írtam, kicsit figyelmesebben olvasd el újra.

ma 14:11
 17/19 anonim ***** válasza:
#15 Vagyok. Nem is neked írtam Kérdező, hanem a #14-nek, aki szerint "tiszteletlenség" netovábbja kidobni a romlott kaját, mert lehet, hogy a másik még megenné...
ma 14:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Csatlakozom, nálunk is az a normális, hogy kidobom ami romlott, nem kell külön kérvény hozzá.
ma 14:34
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Kezdjük ott, hogy miért van egyáltalán folyton romlott joghurt a hűtőben? Miért várjátok meg amíg megromlik, illetve miért nem dobod ki azonnal? Direkt várod, hogy egyen velőle, hogy legyen min vitatkozni?😂
ma 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!