Mit tudnék csinálni görög joghurtból?
Figyelt kérdés
Valami egyszerű nasi lenne a legjobb, lassan megromlik a hűtőben de nem tudom mihez elhasználni.
Köszi.
2021. márc. 3. 23:48
1/13 anonim válasza:
Tegyél bele sok fagyasztott gyümölcsöt és jól keverd/törd össze így olyan állaga lesz mint a fagyinak és az íze is olyan, én ma csináltam és nagyon finom volt, akár turmixgépben vagy botmixerrel is csinálhatod csak nekem az nincs itthon
Én még zabkásába szoktam tenni egy kis gyümölccsel
2/13 anonim válasza:
Gyümölcsökkel zseniális, szendóra vagy pirítósra is teheted.
3/13 anonim válasza:
Én gyümölcsökkel egyáltalán nem szeretem. Fokhagymás majonézt szoktam belőle csinálni, mondjuk nem görögből, hanem sima joghurtból, de szerintem abból is jónak kell lennie.
4/13 anonim válasza:
Valójában nem is elhasználni kell, hanem elfogyasztani. A görög joghurt finom, krémes, a helyedben reggelire, vacsorár vagy uzsonnára egyszerűen megenném.
6/13 anonim válasza:
Réteges desszert, pohárkrém...
Gyümölcsökkel, szósszal, kekszmorzsával.
7/13 anonim válasza:
Joghurttorta őzgerinc formában, gyümölcsökkel.
9/13 anonim válasza:
#5, egyáltalán nem vicces, nem a Danone Oikosról van most szó!
10/13 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=4dYsjqI_nL0
7-es voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!