Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyünk izgalmasabbá egy kapcsolatot?
Figyelt kérdés
A párommal már egy éve együtt vagyunk, imádunk bármit együtt csinálni, de néha nincs téma.
Például mikor napközben felhív, akkor pár perc alatt kibeszéljük hogy kivel Miújság, és utána nem nagyon tudunk Miről beszélni, pedig szeretnénk.
Szerintetek mi lehet a megoldás? Mikről lehetne beszélni?
És mivel lehetne izgalmasabbá tenni?
Sajnos ő nem olyan beszédes mint én, én órákig tudnék egy témáról, hogy meg mondd pár mondatot és ennyi. Valamivel meglehet változtatni ezt?
dec. 15. 21:09
11/11 anonim válasza:
Szerintem nem igazán passzoltok egymáshoz, ez olyan erőltetettnek tűnik, hogy na miről beszélgessünk. Én introvertált vagyok, a párom inkább extro, de vele órákon át tudok beszélgetni, annyira hasonlít a humorunk/gondolkodásunk stb. És sosem kell erőltetni, hogy na most mondjak valamit. A legapróbb dolgokról is beszámolok neki, és sosem kérdezzük azt hogy szia mizu. 😂 De nyilván nem tudnék akárkivel ennyire egy húron pendülni, eddig azt hittem magamról, hogy utálok telefonálni, de vele szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!