Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből már nincs kiút, vége kell legyen?
Ezt hívják érzelmi elhidegülésnek, először csak csökken a láng, utána elkezd közönnyé, majd haraggá, veszekedéssé fajulni.
Keressetek fel egy jó párterapot, hátha meg tud még menteni valamit! Ha nem tud akkor is segíteni fog, hogy legalább békében váljanak majd el az útjaitok.
Azt mondják a gyerek nagy vízválasztó tud lenni...
Talán megpróbálhatnátok lemenni a dolgok mélyére, hogy kinek mi a baja és valami kompromisszumot kötni. Ha más nem, a gyerek miatt érdemes lenne tiszta fejjel leülni, és félretenni a gyűlöletet.
De ha tényleg menthetetlen a téma, meg utálat van, akkor érdemes lehet a válás lépésein gondolkodni...
Szerintem ha már nem tudod őt elviselni, kár mentegetni ezt a fiatok miatt. Ideig - óráig lehet békesség lesz, de nem lesz már az igazi. Annyira sajnálom ezeket a történeteket, ahol a pici érkezése után romlik meg a kapcsolat. Nyilván egy válás az összes felet megviseli, de egy anyának mindig nehezebb, hiszen általában ő marad egyedül a picivel, picikkel.
Én nem buzdítalak, hogy azonnal válj el, érdemes lenne beszélni a ferjeddel higgadtan, akár egy 3.szemely bevonásával. Legalább addig köthetnétek tűzszünetet, míg a pici bolcsis korú nem lesz és vissza tudsz menni dolgozni. Addig, munka nélkül, nagyon kiszolgáltatott helyzetben lennél. Vagy van kihez menned? Szülők, barátok, rokonok?
"kiveszi a részét a kisfiúnk neveléséből, de nem úgy ahogyan azt én szeretném,hisz ő dolgozik, mindig ezt hajtja."
Mert hogy szeretnéd? Nem lehet, hogy túl sokat vársz el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!