Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutaztam egy hétvégére a családomhoz, közben a párom végigbulizta a hétvégét. Megtaláltam a telefonjában, hogy péntek és szombat éjszaka is több alkalommal próbálta felhívni a volt barátnőjét, illetve legalább 5-6 krva telefonszámát.Mit gondolnátok?
Némelyikkel beszélt is, de nem sokat. Mit gondolnátok a helyemben? A válasza annyi volt hogy sorolom: berúgott, nem emlékszik, nem tudja miért, dühös volt, unatkozott, szórakozásból a haverokkal, mert tartozik neki a lány stb. Nem tudja miért tette, de nem csalt meg..
Mégis milyen más okkal hivná fel vki a volt baratnojet es krvakat ha nem azert hogy talalkozzon es szexeljen?
Hazudik, azért nem mond igazat mert felelősség vállalás nulla a részéről.
Én szakítanék mert ez csak rosszabb lesz.
Lehet nem csalt meg, de a szándék megvolt az tuti! Legközelebb amikor nem lesz annyira részeg akkor majd lesz elég esze ahhoz, hogy ki is törölje a hívószám-előzményeket... Szóval ja, a pasid félrekúr.
Most vagy kidobod, vagy törpölsz azon, hogy mi a bibi a ti kapcsolatotokban, miért akar félrekúrni, mi vezetett eddig a pontig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!