Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elutaztam egy hétvégére a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elutaztam egy hétvégére a családomhoz, közben a párom végigbulizta a hétvégét. Megtaláltam a telefonjában, hogy péntek és szombat éjszaka is több alkalommal próbálta felhívni a volt barátnőjét, illetve legalább 5-6 krva telefonszámát.Mit gondolnátok?

Figyelt kérdés

Némelyikkel beszélt is, de nem sokat. Mit gondolnátok a helyemben? A válasza annyi volt hogy sorolom: berúgott, nem emlékszik, nem tudja miért, dühös volt, unatkozott, szórakozásból a haverokkal, mert tartozik neki a lány stb. Nem tudja miért tette, de nem csalt meg..

Mégis milyen más okkal hivná fel vki a volt baratnojet es krvakat ha nem azert hogy talalkozzon es szexeljen?

ma 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Semmilyen
ma 20:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Hazudik
ma 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hazudik, azért nem mond igazat mert felelősség vállalás nulla a részéről.

Én szakítanék mert ez csak rosszabb lesz.

ma 21:32
 4/8 anonim ***** válasza:
repülne
ma 21:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Uhh. Hazudik. Ezek után én nem tudnék megbízni benne...
ma 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Az hogy berugott szerintem az egy trukk igy nemkell emlekezni semmire gondolja ...nem egy jo trukk amiket mond nem kell mindent elhinni
ma 21:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Lehet nem csalt meg, de a szándék megvolt az tuti! Legközelebb amikor nem lesz annyira részeg akkor majd lesz elég esze ahhoz, hogy ki is törölje a hívószám-előzményeket... Szóval ja, a pasid félrekúr.

Most vagy kidobod, vagy törpölsz azon, hogy mi a bibi a ti kapcsolatotokban, miért akar félrekúrni, mi vezetett eddig a pontig.

ma 21:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerinted prostikat milyen más okkal lehet még felhívni? Oké, még a volt barátnőt talán ki lehetne magyarázni, de a prostikat nem. 😅 Elég gáz az a férfi akinek van párkapcsolata és ilyesmire fanyalodik. Elgondolkoznék azon is, vajon ez volt-e az első alkalom neki. Mert ha belegondolnék hogy nem, és lefeküdt egy ilyen nővel, rosszul lennék tőle. Nálam erre nem lenne bocsánat.
ma 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!