Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ősszejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ősszejönnétek egy olyan pasival, akivel az első három hónapban csak hétvégente (péntek, szombat, vasárnap, hétfő) tudnátok együtt lenni?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy pasival, és már túl vagyunk az első randin, és nagyon nagy az összhang, és a vonzalom, viszont így az első 3 hónapban csak a fent említett napokon tudnánk találkozni, mert egyenlőre még egy másik városban dolgozik Hybrid beosztásban, és 3 hónap a felmondási ideje.

Már megvan a következő munkahelye itt a városban és a lakásokat is most nézi, hogy hol fog venni.

2022. máj. 4. 08:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Heti 4 nap az elég sok, 3 hónap pedig lóf*sz. Szóval nem látom a problémát.
2022. máj. 4. 08:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Párom pont azután kezdett egy 200 km-re lévő egyetemen, amikor összejöttünk (nappali képzésen). Mondjuk én is tanultam még, így legalább tudtunk koncentrálni a tanulmányainkra hétköznapokon. Azóta eltelt 11 év, van egy 3 éves fiúnk, boldogok vagyunk.
2022. máj. 4. 08:39
 3/13 anonim ***** válasza:
29%
Hát mivel én is dolgozok, két nap off, plusz néha csak feküdnék is, úgyhogy nem tudom. Ha kötelezően talizni kéne, nem.
2022. máj. 4. 08:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
igen, nem lenne gond
2022. máj. 4. 08:45
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Igen, ennyi találkozás bőven elég az első hónapokban.
2022. máj. 4. 08:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én távkapcsolatban kezdtem az egyetem alatt a párommal az elején, ami egy évig tartott. 1-2 hetente tudtunk találkozni.

Utána összeköltöztünk, 5 éve együtt vagyunk.

A távkapcsolat kegyetlen, de bizonyos tekintetben hasznos próbatétel is, minket megerősített.

2022. máj. 4. 09:07
 7/13 anonim válasza:
100%
Összejönnék
2022. máj. 4. 09:11
 8/13 nemaRendőrség ***** válasza:
85%
Szerencsétlen ember munkát és várost vált miattad, te meg azon rísz, hogy elhagynád mert ritkán találkoztok...
2022. máj. 4. 09:27
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

4 nap…

Azzal mi a problemad?

2022. máj. 4. 09:29
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen összejönnék, nem lenne gond. 4 nap nem olyan kevés.
2022. máj. 4. 09:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!