Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg, hogy mi a stájsz?
Amit barátom csinál, az nálam egyáltalán nem pálya. Mondtam neki, hogy nekem gigszer az állandó jampiskodása, de továbbra is arrogánsan viselkedik. Legutóbb az tette be nála a kaput, hogy lespanoltam egy melótárssal, akivel munka után együtt rúgtuk a bőrt. Azt mondja, light-csi csaj vagyok, pedig tényleg csak bratyiztunk, semmi több.
Mit javasoltok?
Úristen és ez a fiatalság lesz a jövő.....
A kommentedre válaszolva nem kell ezen csodálkozni hogy a párod féltékeny minden normális ember az lenne. Nem sokan viselik el a női férfi barátságot mert azért valjuk be az esetek 90%-ban az egyik többet akar. Szóval lehet neked nem jelent semmit a pasi haverságon kívül lehet neki meg bejössz azért akar veled többet lenni. Én pl biztos nem viselném el azt hogy a párom eljárkáljon egy munkatársnőjével csak mert jó havernak kedveli. Menjnen de akkor engem felejtsen el nem leszek hülyének nézve. Mert ugye többségében úgy is történni fog valami.
Nagyon szellemes vagy kérdező.
Nem tudom abbahagyni a nevetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!