Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg, hogy mi a stájsz?
Amit barátom csinál, az nálam egyáltalán nem pálya. Mondtam neki, hogy nekem gigszer az állandó jampiskodása, de továbbra is arrogánsan viselkedik. Legutóbb az tette be nála a kaput, hogy lespanoltam egy melótárssal, akivel munka után együtt rúgtuk a bőrt. Azt mondja, light-csi csaj vagyok, pedig tényleg csak bratyiztunk, semmi több.
Mit javasoltok?
Utoljára valami szar szappanoperában hallottam ilyen szöveget, amikor a maradi forgatókönyvíró megpróbált szöveget írni a tiniknek, telezsúfolva mindenféle szlenggel :D
Na jó, akkor leírom máshogy.
A munkában van egy srác, kajakra nagyon adom a stílusát. Nem egy fullos srác, de nem is nézek rá olyan szemmel, viszont elég sokat lógunk együtt. Barátom viszont mindig azon flexel, hogy a srác többet akar, én meg már kiégek ezen. Már az is baja, ha ütközök a sráccal.
Barátom egyre többször stalkolja, hogy mit csinálok, kivel mit beszélek, mindig azzal jön, hogy szerinte nagyon vibe-olok kollégámmal. Annyira felhájpolja a témát, hogy már nincs kedvem ezzel foglalkozni, általában nem is válaszolok, csak skippelem a témát. Mikor otthon chillezünk, akkor is a semmiből felhozza, hogy szerinte kollégámmal nagyon shippelek... Mondom neki hagyjál már, a srác egyáltalán nem a crushom, de bármit mondok, barátom berage-el, nem is lehet vele beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!