Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg, hogy mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg, hogy mi a stájsz?

Figyelt kérdés

Amit barátom csinál, az nálam egyáltalán nem pálya. Mondtam neki, hogy nekem gigszer az állandó jampiskodása, de továbbra is arrogánsan viselkedik. Legutóbb az tette be nála a kaput, hogy lespanoltam egy melótárssal, akivel munka után együtt rúgtuk a bőrt. Azt mondja, light-csi csaj vagyok, pedig tényleg csak bratyiztunk, semmi több.

Mit javasoltok?

dec. 11. 14:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
He?
dec. 11. 14:19
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi bajod van?
dec. 11. 14:21
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Értelmesen minden féle nagymenő stílis nélkül le tudnád írni hogy mi bajod?
dec. 11. 14:22
 4/18 tejjelkifili ***** válasza:
100%
Ezt a fajta szlenget legutóbb gyerekkoromban hallottam, te hány éves vagy? :D
dec. 11. 14:30
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy kevesebb herbált nyomj, mert kezd az agyadra menni.
dec. 11. 14:43
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát bro, elég cringe lehetett de ez elég boomer attitudere vall
dec. 11. 14:47
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Utoljára valami szar szappanoperában hallottam ilyen szöveget, amikor a maradi forgatókönyvíró megpróbált szöveget írni a tiniknek, telezsúfolva mindenféle szlenggel :D

[link]

dec. 11. 15:19
 8/18 A kérdező kommentje:

Na jó, akkor leírom máshogy.

A munkában van egy srác, kajakra nagyon adom a stílusát. Nem egy fullos srác, de nem is nézek rá olyan szemmel, viszont elég sokat lógunk együtt. Barátom viszont mindig azon flexel, hogy a srác többet akar, én meg már kiégek ezen. Már az is baja, ha ütközök a sráccal.

Barátom egyre többször stalkolja, hogy mit csinálok, kivel mit beszélek, mindig azzal jön, hogy szerinte nagyon vibe-olok kollégámmal. Annyira felhájpolja a témát, hogy már nincs kedvem ezzel foglalkozni, általában nem is válaszolok, csak skippelem a témát. Mikor otthon chillezünk, akkor is a semmiből felhozza, hogy szerinte kollégámmal nagyon shippelek... Mondom neki hagyjál már, a srác egyáltalán nem a crushom, de bármit mondok, barátom berage-el, nem is lehet vele beszélni.

dec. 11. 15:30
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra sem beszél így senki sem. Valami vén fsz vagy, aki próbál fiatalnak tűnni?
dec. 11. 15:32
 10/18 anonim ***** válasza:
Tipik pesti lakótelepi (imádom) :)))))
dec. 11. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!