Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy közelítsek és mondjam el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sergio Sergio kérdése:

Hogy közelítsek és mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Van egy lány nagyon tetszik de személyesen mindig lefagyok és elfogyasztása a bátorság. Láttam 2 hete kb hogy szomorú volt és küldtem neki virágot névtelenül aminek a boltos szerint nagyon örült. Hogyan hozzám fel neki és mondjak el mindent? Mert egyébként újabb virágon gondolkozom amiből láthatná hogy valaki udvarol neki egy szép kis üzenettel de nem tudom mit írhatnék bele
aug. 1. 20:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer úgyis kiderül, hogy ki a titkos hódoló. Nekem nagyon kellemetlen lenne, ugyanis van pár vicces kedvű haverom, simán azt hinném, valaki szivat.

Ha valaki komolyan ilyet csinálna, az megijesztene, hogy bújdosol.

Egyszer kell odaállnod elé, akkor láthatod magad is a reakcióit.

Beszélgess vele, ha kölcsönös a szimpátia, nagyon gördülékeny lesz és te is fel fogsz tudni oldódni.

aug. 1. 20:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kedves gesztus volt tőled. Ha tényleg örült neki, talán örülne még egy csokor virágnak, de ahhoz a helyedben már mellékelnék egy üzenetet. Valami olyasmit, hogy az előző virágot azért küldted, mert szomorúnak tűnt és szeretted volna, hogy jobb kedve legyen, de ezt a virágot azért küldöd, mert szeretnéd újra mosolyogni látni, akár egy randin is, ha szívesen megismerne téged.
aug. 1. 20:59
 3/8 A kérdező kommentje:

Bocsánat az elírásért csak a telefon mindig átírja és nem tudom hol kell kikapcsolni...

Akkor a titkos hódoló bukta lenne? Miből jönne rá hogy én vagyok az? Szoktam vele beszélni mert nagyon kedves és aranyos és gyönyörű is, viszont mindenkivel kedves, mondjuk bolti eladóként gondolom másképp nem lehet.

Viszont mindig lefagyok, azt se tudom hogy hozzam fel a virágot és mondjam el neki hogy én küldtem..

aug. 1. 21:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Bakker azt miert nehéz megkérdezni hogy vagy?
aug. 1. 21:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló: Nőnapon csokit is vettem neki és amikor bemegyek mert sajnos nem tudok mindennap csak néha akkoris mindig kedveskedek neki. Ha küldenék megint virágot az üzenettel akkor hogy tudnám meg a válaszát?
aug. 1. 21:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Akármikor bemegyek mindig megkérdem hogy van, minden rendben van-e
aug. 1. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
De ha beszélgetni se tudtok akkor mit akarsz tole? Szexet? Abban elvégre nem kell beszélni. Meg csak moziba járnàtok mint 2 néma?
aug. 1. 21:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha akarsz tőle vmit akkor hagyd ezt a titkos hódoló attitűdöt. Állj elé és hívd el valahova.
aug. 1. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!