Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közelítsek felé?

Figyelt kérdés

Tudni illik rólam, hogy én nagyon nehezen szeretek meg valakit, de ha igen akkor meg tu'lságosan is. Én az a típus vagyok aki szeret együtt lenni a párjával, még ha nem is csinálunk semmit. Szeretem hosszasan ölelni egy esős napon, miközben bent fekszünk az ágyban és imádok vele együtt nevetgélni torkunk szakadtából, még meg nem fájdul a hasunk a röhögéstől vagy le nem fordulunk a székről. Csak az a gond, hogy nem nagyon vagyok valami beszédes.

Van egy lány akivel már egy hónapja beszélgetek viberen és nagyon megkedveltem. Ő is kedvel engem, de nem tudom, hogy mennyire. Szoktuk egymásnak mondani, hogy szeretlek, meg becézgetjük egymást. Még élőben nem láttam és holnap fogok vele találkozni először. Bemutat a szüleinek. Gáz ha egyből megölelem ha találkozunk? Kölönben is, mikor izgulok még inkább nem tudom, hogy mit mondjak.

2014. jún. 29. 15:28
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja igen, 18/f
2014. jún. 29. 15:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Ja igen, 18/f vagyok
2014. jún. 29. 15:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Most találkoztok először, de egyből bemutat a szüleinek? Kicsit furcsa ez nekem... Ne öleléssel kezdj szerintem, nem tudni mennyire lehet vevő rá, vannak akik már túl intimnek tartják elsőre. Én arcra puszival szoktam köszönni a lányoknak, búcsúnál már inkább belefér egy ölelés.
2014. jún. 29. 15:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Mármint u'gy mutat be, hogy arra fele lesz dolgom és mondtam, hogy találkozhatnánk, ő pedig mondta, hogy menjek hozzájuk.
2014. jún. 29. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!