Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítsek felé?
Tudni illik rólam, hogy én nagyon nehezen szeretek meg valakit, de ha igen akkor meg tu'lságosan is. Én az a típus vagyok aki szeret együtt lenni a párjával, még ha nem is csinálunk semmit. Szeretem hosszasan ölelni egy esős napon, miközben bent fekszünk az ágyban és imádok vele együtt nevetgélni torkunk szakadtából, még meg nem fájdul a hasunk a röhögéstől vagy le nem fordulunk a székről. Csak az a gond, hogy nem nagyon vagyok valami beszédes.
Van egy lány akivel már egy hónapja beszélgetek viberen és nagyon megkedveltem. Ő is kedvel engem, de nem tudom, hogy mennyire. Szoktuk egymásnak mondani, hogy szeretlek, meg becézgetjük egymást. Még élőben nem láttam és holnap fogok vele találkozni először. Bemutat a szüleinek. Gáz ha egyből megölelem ha találkozunk? Kölönben is, mikor izgulok még inkább nem tudom, hogy mit mondjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!