Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok egy másik pasival lefeküdni ?
Nő vagyok , a párom arra kért hogy feküdjek le egy haverjával előtte mert őt ez izgatná. Vagyis legyen 3 as . Viszont úgy érzem ez nem menne nekem, nem mondom én is kíváncsi vagyok de úgy érzem nem tudnám megtenni ezt . Annyira furcsa érzés van bennem ... Mintha féltékeny lennék vagy nem is tudom. De én feküdnék le mással akkor meg miért érzem ezt?
A másik dolog amég szingli voltam nagyon sok pasim volt, 3 asban is volt már részem . Persze egyik sem volt a párom. Sok mindent próbáltam már... Most meg egyszerűen nem értem saját magamat hogy miért nemmenne ez ? Olyan mintha nem lennék önmagam, teljesen össze vagyok zavarodva. Nem értem saját viselkedésemet. Én a nagy pasizós csaj, most meg ellenez egy 3 ast 2 pasival . Mi van velem ?
Régen én is hármasoztam, olyan férfiakkal, akiket ismertem, megbíztam bennük, de egyik sem volt a párom.
Most a párommal nem akarnék hármasozni. Mert a szexet kettőnk közötti intim dolognak tartom. Szerencsére a párom sem akar hármasozni, mert nem akarja, hogy egy másik férfi megdugjon.
Azt írtad, nem vagy önmagad. Miért ne lennél? Egyszerűen párkapcsolatban nem akarsz mással is dugni, ennyi.
Azért mert most már úton -útfélen hármasoznak a párok, azért nem kell neked is. Vagy attól félsz, prűdnek fog tartani a párod? Hát igen, sok nőben meg van ez a megfelelési kényszer, hogy ő legyen a legnagyobb k.rva az ágyban. Szerencsére én nem vagyok ilyen, tudok nemet mondani, így ebben nem tudok segiteni.
Ne erőltess magadra opyan dolgot, amit nem csinálnál szivesen...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!