Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Esküvő előtt más párok is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő előtt más párok is többet veszekednek?

Figyelt kérdés

2 hónapja szervezzük, 3 éve vagyunk együtt és kb annyit veszekedtünk ebben a két hónapban, mint a 3 év alatt összesen. Főleg az esküvő miatt, pl a vendéglistán is volt egy kis egyet nem értés, plusz én nőként nyilván jobban szervezem, amiben ő nem mindig partner, ő meg úgy érzi, hogy ez csak egy plusz feladat, amit adok neki, de ha meg nem vonom bele eléggé, akkor meg az a baj. Házasodni mindenképp szeretne és nem is csak két tanúsan, nem is lesz világraszóló falusi lagzink, csak egy 50 fős, nulla hagyományos elemmel. Nekem is ilyen elképzelésem van, csak én régebb óta vágyom rá, meg jobban odafigyelek, hogy minden időben legyen elintézve, lehetőleg kevés bakival. Ő néha lelkes, néha meg teher neki. És egyre inkább nekem is. Nem csak az esküvőn veszekszünk, van több feszkó is kisebb dolgokon, valahogy jobban kijön, amióta megkérte a kezem.

Másnál is volt ilyen?

dec. 9. 18:03
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Persze, olyan is hogy az esküvőn más qrja a feleséget nem a férj.
dec. 9. 18:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Előre leszögezem, hogy amúgy nem vagyok esküvő-párti, de amit írtál abból inkább arra következtetek, hogy neked sokkal fontosabb volt a házasság és ezt hangoztattad is. De lehet, hogy csak az ütközik most ki, hogy te sokkal inkább szervező típus vagy, ő meg nem. Sok veszekedés soha nem jó, nem gondolom, hogy ez kikerülhetetlen velejárója egy várt esküvő tervezésének.
dec. 9. 18:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen én szervező típus vagyok és szeretem minél előbb letudni a teendőket, ő meg halogatósabb. Ezt tudtuk már előtte is, de ez pont egy olyan esemény, aminél jobban kijön. Az tény, hogy nekem fontosabb, hogy házasok legyünk, de neki is fontos, csak ő úgy van vele, hogy tök mindegy, mikor házasodunk és milyen lesz az esküvő, úgyis csak az számít, hogy szeretjük egymást, nekem meg amellett, hogy tényleg ez a legfontosabb, mégis szeretnék házasságban élni és nem várni már túl sokat.
dec. 9. 18:44
 4/5 anonim ***** válasza:
65%

Tervezzétek meg, milyen legyen, de halasszátok el egy évre. Kis összeveszés oké, na de 2 hónap alatt annyi, mint 3 év alatt összesen? Fura.

Akinek "csak az számít, hogy szeretjük egymást", annak pont nem fontos a házasság. Meg ha tök mindegy mikor és milyen lesz, az is azt mutatja, hogy nem fontos.

dec. 9. 19:03
 5/5 anonim ***** válasza:
55%

Az egyik legtalálóbb vélemény, amit az esküvőszervezés alatt hallottam, hogy mondhatják, hogy az esküvő csak egy papír, de valójában nem csak a jelentése miatt nem az, hanem önmagában amiatt is, hogy fél-egy évig hogyan dolgozik együtt egy közös projekten a pár, hogy megtapasztalják és megoldják a konfliktusaikat és közösen létrehoznak valamit.

Mi 10 év után házasodtunk, úgyhogy nagy meglepetés már nem volt, de így is feszültséggel teli volt szervezés. Csak mi már inkább egymás felé hajlottunk megnyugtatásért, mint hogy egymás ellen szítson minket. Én se szervező típus nem vagyok, se régóta dédelgetett álmaim nem voltak, így sok mindent el tudtam engedni, emiatt is könnyebb volt, de ha jobban rá lettem volna pörögve, biztos sokkal nehezebb lett volna. Szóval igen, ez egy stresszes időszak, sok mindent kell szervezni, természetes, hogy több a konfliktus. Ami nem mindegy, hogy hogyan kezelitek és mi van az előtérben. Szerintem azt érdemes észben tartani, hogy végső soron az az egész lényege, hogy összeházasodtok. Minden más csak a körítés, ennek a megünneplése.

dec. 9. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!