Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazán kívánom már a páromat. Meg lehet még ezt menteni valahogy?
11 éve vagyunk együtt. Sosem voltam egy hatalmas étvágyú ember, már persze a kapcsolat eleji időszakot leszámítva, amikor szinte állandóan egymásnak estünk.
Nem tudom, mit tudnék csinálni, hogy ez változzon. Kb heti 1x van szex, de azt sem mindig kívánom. Önkielégíteni sem sokszor szoktam, néha azért rámjön, de nagyon ritka az, amikor úgy igazán kívánok bármi ilyesmit.
Egyébként minden más rendben van a kapcsolatunkkal, de úgy érzem, hogy kialudt a láng és talán még nem kéne nyugdíjas szinteken élni 30 évesen.
Talán valami egészségügyi probléma is okozhatja ezt, ebben nem vagyok biztos, de már folyamatban vannak a vizsgálatok.
De ez engem zavar és bánt. Természetesen beszéltem már erről a párommal, hogy ez az állapot nekem sem jó.
Időnként kipróbálunk újdonságokat és amikor ez már csak szóba jön, izgatott leszek és beindulok, de az "átlag" szexekhez nem mindig jön meg a kedvem és nagyon nehezen is tudok ilyenkor elélvezni is. Sokszor magamnak fejezem be, pedig a párom odafigyel az igényeimre.
Szomorú vagyok és nyomaszt ez a dolog már egy ideje. :(
Te melyik fél vagy?
A megismerkedés után mennyi idő volt, mire összejöttetek? Utána hogy haladt a kapcsolat?
Én vagyok a nő. Igazából mindig is nehezen mentem el, ez nem újkeletű probléma. Hüvelyi orgazmusom nagyon nagyon ritkán van. Általában csak úgy tudok elmenni, ha én vagyok felül, vagy orálisan. Néha nem sikerül, bár mostanában sok a stressz is (nem miatta), így nem mindig tudok kikapcsolni fejben teljesen.
Latasbol ismertük egymást, majd elhívott randira és pár hét intenzív ismerkedés után jöttünk össze. Erre nem emlékszem már pontosan. Mivel szinte gyerekek voltunk, nyilván sokmindent megéltünk már. Eleinte voltak heves viták is, a rossz kommunikáció miatt, de egyébként mint mondtam, maga a kapcsolat az jó. Az első 5-6 évben rengeteget programoztunk és utaztunk is, sok volt az újdonság. Nyilván azóta felnőttünk, összeköltöztünk és lenyugodtak már a kedélyek, ezzel nincs is semmi baj. Minőségi időt sajnos nem tudtunk az utóbbi hónapokban túl sokat eltölteni, mert mind a ketten sokat dolgozunk. Biztosan ez is benne van a dolgokban, de azon nincs mit szépíteni, hogy a szexet alig kívánom.
Természetesen nem akarom őt megcsalni. Nem állítom, hogy sorban állnának a jelentkezők, de nőként azért férfi kollegák meg ismerősök azért szoktak néha bókolni vagy próbálnak flörtölni, de ez engem nem érdekel. Igazából maga a szexualitás sem érdekel annyira, én ellennék hetekig is szex nélkül, miért is csalnám meg.
Csak nem tudom, mi lehet a baj. Nem tudom, hogy ez a párom miatt van-e, vagy alapból ilyen a vérmérsékletem. Nyilván zavar az állapot, mert tudom, hogy ebben a korban többször szoktak az emberek szexelni. évekig azért nálunk is több volt. Nem napi szinten, de azért legalább egy heti 2 megvolt. Valahol félek attól is, hogy neki ez így elég és jó -e. Sokszor éjszaka esik haza a munkából, így esélytelen is lenne jelenleg több. Tanácstalan vagyok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!