Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromat egy hónapja műtötték, nem kívánom így, normális ez?
Végbélnél volt neki egy műtéte, én ápoltam. Még most sem épült fel teljesen. Viszont szeretne szexelni, de én nem bírok. Nem izgulok fel, szinte látom magam előtt a sebet meg a gennyt, meg úgy mindent.
Mikor fog ez elmúlni? Vagy egyáltalán normális ez vagy valami baj van velem?
Hát végülis normális, ember vagy te is
Kevésbé bírod a látványát a dolgoknak
Mondjuk ez esetben kereshettetek volna valakit, akit ápolja őt
Neked nem kellett volna ezt végig nézni
Hagyj magadnak egy kis időt, ezt meg fogd fel úgy, hogy természetes dolog
Fordított esetben, ha neked is lenne ilyen, a szerelmed szintén segítene neked
#4,
minden jel szerint a kérdező a NŐ.
Én megértelek. Exem megmutotatott egy gigantikus furunkulust a fenekén, ujjbegynyi sárga gennyedző pattanást, és megkért, hogy vágjam fel és nyomjam ki. Nyilván nem tettem. Akkor nevettem, de minden egyes alkalommal eszembe jut, nem véletlen az exem.
Egyszerűen vannak olyan egészségügyi dolgok, amik kiölik az intimitást. Megnézném a pasik fejét, ha az után kellene megdugniuk, hogy megkérem őket szedjék már ki belőlem a véres tampont, mert elszakadt a zsinórja.. kb odahánynának, pedig az csak alvadt vér, nem is genny.
Hát nem tudom... Nálunk alap a kapcsolatban h semmilyen szinten nem undorodunk egymástól. Mi pl menstruáció közben is szexelnünk, volt h párom húzta ki gyorsan belőlem a tampont(fent említett példa).
Amúgy szerintem ez ember és párkapcsolat függő.
Esetleg megpróbálkozhatnátok valamilyen terápiával, de kezdetnek mindenképpen mond el az aggályaidat a párodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!