Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez belefér egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez belefér egy szerető párkapcsolatba?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk már fiatalok 50 pluszosan. Két éve jöttünk össze, de ezalatt a két év alatt már jó párszor megkaptam hogy lapos a fenekem. Le akarta fotózni hogy néz ki. A neten mutatott képeket más nők kerek fenekéről és eddzes tervet mutogatott rá nekem. Én bántónak találom, de arra lennék kíváncsi, hogy velem van a baj, hogy rosszul esik? Miért kell a 2 év alatt többször a másik orra alá dörgölni ami nem tetszik a másik külsején? Én se mondogatom neki hogy lehetne nagyobb bicepsze akkor vonzóbb lenne számomra...stb. Amúgy egy normális férfinek ismertem meg, de ezt nem tudom hova tenni mivel már többször szóvá tette nekem....
dec. 8. 08:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
Ugyanúgy gondolom mint 9-es, nem azért van veled mert téged értékesnek tart, mert te kellesz neki, hanem azért mert kerek seggű nő nem jut neki ezért beéri veled! Szerintem ez egy megalázó felállás nekem biztos nem férne bele, sokkal jobb méltósággal egyedül lenni.
dec. 8. 09:48
 12/20 anonim ***** válasza:
23%
Minden férfi jobban szereti a kerekebb feneket. Kivanatasobb mint egy lapos. Edz rá és valamennyivel kerekebb lesz. Vagy keressen mást.
dec. 8. 10:01
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Mutasd meg, egy kép nem a világ vége!
dec. 8. 10:03
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Te tűröd ezt már sokadik alkalommal, szóval neked belefér. Akkor mi a kérdés?
dec. 8. 13:35
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem nem férne bele.

Mutogass neki te is korabeli, de sokkal jobb pasikat és tanácsokkal is lásd el, mit tehet az ügy érdekében.

dec. 8. 14:44
 16/20 anonim ***** válasza:

12

Nézzetek tükörbe, b+

dec. 8. 14:45
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Amikor megismerkedtetek, akkor kerekebb volt?

Netán ő tökéletes férfiszépség? Akkor meg hogy lehetett olyan igénytelen, hogy egy "laposseggűt" szedett fel? Ez idáig vicc volt.

Az viszont nem vicc, ha ezzel bánt téged. Azt komolyan vedd fontolóra, hogy mennyire "szerető" ez a kapcsolat. Ha csak ez az egy baja van, akkor talán tedd túl magad rajta, de ha több is lenne, az már komoly figyelmeztetés neked.

dec. 8. 15:48
 18/20 anonim ***** válasza:
Jó látni, hogy a nők a korral se tanulnak semmit. :D
dec. 10. 13:46
 19/20 anonim ***** válasza:
18# Mit kellene?
dec. 10. 13:53
 20/20 A kérdező kommentje:
18# ez engem is erdekelne
dec. 10. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!