Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen előjelek vannak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen előjelek vannak hogy valaki kontrollmániás és féltékenykedő típus?

Figyelt kérdés
dec. 6. 19:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Feltekenykedik? Kontrollalni probal?
dec. 6. 19:16
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Semmi. És ez a legveszélyesebb része. A legőrültebbek leplezik a legjobban magukat. Először minden rendben lesz, aztán szép lassan jönnek majd kisebb, ártalmatlannak tűnő megjegyzések. És ezek egyre gyakoribbak, durvábbak lesznek. Aztán szeretettel fog manipulálni, hogy jaj csak miattad mondja ezt meg azt. Azonnal menekülni kell.
dec. 6. 19:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
#2 Így van.Amikor már vannak jelek, ott már nyakig benne van a préda a kapcsolatban, a bántalmazójához hozzá édesgetve.Aki nem úgy vette le a lábáról, hogy lekevert neki két pofont és kiadta a listát, hogy innentől kezdve mit nem csinálhat a másik.
dec. 6. 19:44
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Most bocsi, de nekem konkrétan szarul esik, ha a párom nem féltékeny néha, meg nem kíváncsi az életemre....ezek szerint már ez is baj, ha törődünk a másikkal?
dec. 6. 21:44
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
4) lehet erezni mi a torodes es mi a feltekenykedes
dec. 6. 22:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha úgy érted, hogy még kapcsolat létrejötte előtt, akkor valószínű olyasmik, hogy láthatóan nehezen viseli, ha nem úgy mennek a dolgok ahogyan ő azt elképzelte, be akar számoltatni szinte mindenről, amit teszel, gondolsz... Ilyesmik
dec. 6. 22:39
 7/11 anonim ***** válasza:
63%
Forgatja a szemét. Na az INSTANT RED FLAG. Meg még 2 ordas nagy pofon is
dec. 7. 02:33
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azért kérdeztem mert még elég fiatal vagyok, 2 kapcsolatom volt eddig, és mindkettőnek emiatt kellett véget vetnem. Végtelenül idegesítő és számomra nincs is taszítóbb dolog az ilyen ok nélkül folyamatos féltékenykedésnél. Biztos van valami mintája ennek, szeretném már az elején kiszűrni.
dec. 7. 14:27
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

8! Adtál rá okot, hogy féltékenyek legyenek?

Mert pl. nekem egy kapcsolatom pont azon ment szét, hogy én voltam a "túl féltékeny", miután akkori párom mesélte, hogy "ennek is bejövök, meg amaz is rám írt Facebookon" erre én közöltem, hogy ez így nekem vállalhatatlan, hogy ő másokkal flörtölget, miközben rólam még a kollégái se tudtak, erre is megvolt a kifogás, hogy azokkal ő nem beszél ilyesmiről, hogy magénlet...(hihető).

Ezek után mondtam, hogy vagy megváltozik, vagy fejezzük be. Befejeztük...

De én voltam a "gonosz túlféltékeny" szerinte.

Szóval eztis gondold végig, hogy volt-e valami a viselkedésedben, ami ezt kiváltotta.

dec. 7. 16:36
 10/11 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, ok nélkül tették, full semmit se tettem. Le akartak építeni a barátaimról, még a haverokról is, akikkel pár hetente beszélgetünk csak.
dec. 7. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!