Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szokatlan, hogy inkább a szüleimmel tölteném a karácsonyt, mint a párommal?
Az nem működik, hogy a pároddal együtt töltsétek a karácsonyt a szüleidnél?
Ha zavar, hogy csóró és láthatóan nem is akar előrébb lépni az ügyben, hogy egy átlagos szintű karácsonyotok legyen, akkor meg szakíts vele.
Normális ember eleve nem a párjától várja, hogy megfelelő anyagi feltételeket biztosítson.
Ilyet a sugar baby szokott elvárni a sugar daddy-jétől.
Figyelj,ha lenne párom, akkor az utcán, egy kartonon fekve is vele lennék és nemcsak karácsonykor !
Fogalmad sincs az igazi szeretetről.
F
4.
A kérdező inkább nőnek tűnik... Persze ez se biztos, de az se, hogy férfi. Érdekes, hogy rögtön erre gondoltál.
#kérdező
Akkor töltsd velük. A karácsony családi ünnep, szerintem akkor simán elfogadható, ha mindenki hazamegy a saját családjához, kivéve ha már vannak gyerekeik, mert akkor illik együtt lenni. De amíg nincs... Még mindig jobb ez, mintha neked is menni kell a szüleihez, meg a random rokonaihoz, akiket nem is ismersz.
Én jártam pár ilyen helyen és mindig borzalmas tud lenni. "Itt van Jenci bácsi, aki demens" (Jenci bácsi: "eörööröö röröörörö") "Á, hogy örül nektek Jenci bácsi!" (következő pillanatban Jenci bácsi összeszarja magát)
De ellátogatni a 36 macskával az azonos négyzetméterű lakásban élő hibbant Ági néni, a 10 gyerekes unokatestvér vagy a mindig kötelezően politikai összecsapásban torkolló nagycsaládi asztalozások se jók. "Mápedig a Fidesz az jó!" "Vén barom vagy, a DK az igazi, ők nem korruptak", "Te nekem ezt ne mondjad meg fiacskám, én vótam katona is!" "Béci, mikor adod meg az idei tartozásaidat? Nem ajándék volt az a hárommillió...", "Látjátok a pápát!" (a nagymama felcseszi a tévé hangerejét milliósra) "OTT A PÁPA, OTT VAN, MAGYARUL MONDTA HOGY ÁLDÁST A MAGYAROKRA, JAJDESZÉPISEZ"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!