Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szokatlan, hogy inkább a szüleimmel tölteném a karácsonyt, mint a párommal?

Figyelt kérdés
A párom sajnos nem tud megfelelő anyagi feltételeket biztosítani, így állandóan veszekszünk sajnos.

dec. 6. 12:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%

Az nem működik, hogy a pároddal együtt töltsétek a karácsonyt a szüleidnél?

Ha zavar, hogy csóró és láthatóan nem is akar előrébb lépni az ügyben, hogy egy átlagos szintű karácsonyotok legyen, akkor meg szakíts vele.

dec. 6. 12:40
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Normális ember eleve nem a párjától várja, hogy megfelelő anyagi feltételeket biztosítson.

Ilyet a sugar baby szokott elvárni a sugar daddy-jétől.

dec. 6. 12:41
 3/12 anonim ***** válasza:
67%

Figyelj,ha lenne párom, akkor az utcán, egy kartonon fekve is vele lennék és nemcsak karácsonykor !

Fogalmad sincs az igazi szeretetről.

F

dec. 6. 12:41
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Megfelelő férfi nem a párjától várja hogy kiszolgálja mint egy csecsemőt, hanem közösen oldanak meg mindent.
dec. 6. 12:44
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Akkor soha nem kell vele lenni, nem csak karácsonykor.
dec. 6. 12:50
 6/12 anonim ***** válasza:
54%

4.

A kérdező inkább nőnek tűnik... Persze ez se biztos, de az se, hogy férfi. Érdekes, hogy rögtön erre gondoltál.

#kérdező

Akkor töltsd velük. A karácsony családi ünnep, szerintem akkor simán elfogadható, ha mindenki hazamegy a saját családjához, kivéve ha már vannak gyerekeik, mert akkor illik együtt lenni. De amíg nincs... Még mindig jobb ez, mintha neked is menni kell a szüleihez, meg a random rokonaihoz, akiket nem is ismersz.

Én jártam pár ilyen helyen és mindig borzalmas tud lenni. "Itt van Jenci bácsi, aki demens" (Jenci bácsi: "eörööröö röröörörö") "Á, hogy örül nektek Jenci bácsi!" (következő pillanatban Jenci bácsi összeszarja magát)

De ellátogatni a 36 macskával az azonos négyzetméterű lakásban élő hibbant Ági néni, a 10 gyerekes unokatestvér vagy a mindig kötelezően politikai összecsapásban torkolló nagycsaládi asztalozások se jók. "Mápedig a Fidesz az jó!" "Vén barom vagy, a DK az igazi, ők nem korruptak", "Te nekem ezt ne mondjad meg fiacskám, én vótam katona is!" "Béci, mikor adod meg az idei tartozásaidat? Nem ajándék volt az a hárommillió...", "Látjátok a pápát!" (a nagymama felcseszi a tévé hangerejét milliósra) "OTT A PÁPA, OTT VAN, MAGYARUL MONDTA HOGY ÁLDÁST A MAGYAROKRA, JAJDESZÉPISEZ"

dec. 6. 12:57
 7/12 anonim ***** válasza:
41%
Pedig a legjobb kariaji, mikor dugtok a fa alatt
dec. 6. 13:04
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában nem lenne gond, de amit a kifejtésben írsz, az már nem oké.
dec. 6. 13:08
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
Nyilván nem mert a családdal együtt lehetne ünnepelni úgy, hogy köztük van. Látni, hogy nem szereted és csak tőle várod el a csodát, de te semmit se raksz bele a kapcsolatba úgyhogy szépen Karácsony előtt szakíts.
dec. 6. 13:15
 10/12 anonim ***** válasza:
51%
Én egyikkel sem fogom, de a másikra fogok hivatkozni mindkét csapatnál:)
dec. 6. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!