Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez flört a kozmeti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez flört a kozmetikusom és a pasim között?

Figyelt kérdés

Ugyanahhoz a kozmetikushoz járunk, csak én többször, Ő meg csak néha arckezelésre.

Kiírt a kozmetikusom egy Instasztorit, hogy aki nem engedheti meg magának a kezelést az jelentkezzen, és karácsony alkalmával ingyen megkapja.

Ma pedig mondta a kozmetikus, hogy milyen nagylelkű és kedves az én barátom, mert írt rá választ, hogy legyen akkor összesen 3 ilyen lehetőség és abból 2 akkor az Ő költsége.

Ez egy kezdeti flörtölés? Mert nekem erről egy szót nem mondott itthon.

dec. 5. 09:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
Ha egy kapcolatban élő pasi szükségét érzi annak, hogy egy másik nőnek ilyen szinten imponáljon, akkor az már régen rossz...Veled is ekkora gavallér?
dec. 5. 12:53
 12/17 anonim ***** válasza:
61%
Biztos hogy a pasid? Mert nekem igen csak úgy tűnik, hogy nem! Max dugopajtid. A kozmikus meg nagyon is bejön neki és így akar imponálni neki. Láthatóan be is jött neki, mert a kozmikus egyből ráharapott
dec. 5. 17:33
 13/17 anonim ***** válasza:
42%

Az a verzió egyébként senkiben nem merült fel, hogy ez egy szimpla jóindulatú gesztus a srác részéről? Ha már itt van a kanyarban ez a telibevert karácsony című történet, vagy mi… Én egyébként utálom az egészet úgy ahogy van A-tól Z-ig, nem ettől leszek jófej és segítőkész, mert már december van és átjár a szeretetünnepe meg a télapó phasza. De ennyi haszna talán csak van, hogy aki máskor nem, legalább ilyenkor hajlandó gondolni másokra és valami jótékonyat cselekedni.

Lehet hogy csak én vagyok naiv, ez tény.

De emellett én sem zárom ki teljesen azt a verziót sem, hogy tényleg csak dugni jár a kozmetikushoz arckezelés címszóval.

dec. 5. 23:24
 14/17 anonim ***** válasza:
47%
13-asnál a pont. Egyszerűen jófej akart lenni, de a műköröm kommandó már az esküvőjét tervezi. Agyrém. Nincs Nektek életetek, hogy azzal vagytok elfoglalva, hogy valaki kifizet két rongyos kezelést valaki más helyett akkor az már biztos hűtlen? Te jó ég!
dec. 6. 09:59
 15/17 anonim ***** válasza:
30%
Annyi de annyi helyen tudna adományozni. Ráadásul így nem is biztos olyan ember veszi igénybe a kezelést, aki tényleg rávan szorulva. Ha eddig is adományozott azt mondom oké, talán puszta kedvesség. De ha nem szokott, nem egy ilyennél kezdi az ember, ezt meg csak a kérdező tudja
dec. 6. 10:16
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
#15: Ez volt az első lehetőség ami szembejött vele, esetleg tudja a kérdezőről, hogy pont ez az amitől nem érzi szegénynek magát és nem akarja másnak a tudatot, hogy pont karácsony előtt nem fér bele ez a dolog. Nekem is, Neked is van ilyen ami nem muszáj de mégis fontosnak érzed és ha nem férne bele rosszul éreznéd magad.
dec. 6. 10:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Én ezt nem hiszem el vagy csak szimplán buta, annyi mélyszegénységben levő gyerek van család nélkül, otthonok, beteg gyerekek, állatok stb 1000ft-nek is örülnek ha adományozol
dec. 7. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!