Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez flört a kozmetikusom és a pasim között?
Ugyanahhoz a kozmetikushoz járunk, csak én többször, Ő meg csak néha arckezelésre.
Kiírt a kozmetikusom egy Instasztorit, hogy aki nem engedheti meg magának a kezelést az jelentkezzen, és karácsony alkalmával ingyen megkapja.
Ma pedig mondta a kozmetikus, hogy milyen nagylelkű és kedves az én barátom, mert írt rá választ, hogy legyen akkor összesen 3 ilyen lehetőség és abból 2 akkor az Ő költsége.
Ez egy kezdeti flörtölés? Mert nekem erről egy szót nem mondott itthon.
Az a verzió egyébként senkiben nem merült fel, hogy ez egy szimpla jóindulatú gesztus a srác részéről? Ha már itt van a kanyarban ez a telibevert karácsony című történet, vagy mi… Én egyébként utálom az egészet úgy ahogy van A-tól Z-ig, nem ettől leszek jófej és segítőkész, mert már december van és átjár a szeretetünnepe meg a télapó phasza. De ennyi haszna talán csak van, hogy aki máskor nem, legalább ilyenkor hajlandó gondolni másokra és valami jótékonyat cselekedni.
Lehet hogy csak én vagyok naiv, ez tény.
De emellett én sem zárom ki teljesen azt a verziót sem, hogy tényleg csak dugni jár a kozmetikushoz arckezelés címszóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!