Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez flört a kozmeti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez flört a kozmetikusom és a pasim között?

Figyelt kérdés

Ugyanahhoz a kozmetikushoz járunk, csak én többször, Ő meg csak néha arckezelésre.

Kiírt a kozmetikusom egy Instasztorit, hogy aki nem engedheti meg magának a kezelést az jelentkezzen, és karácsony alkalmával ingyen megkapja.

Ma pedig mondta a kozmetikus, hogy milyen nagylelkű és kedves az én barátom, mert írt rá választ, hogy legyen akkor összesen 3 ilyen lehetőség és abból 2 akkor az Ő költsége.

Ez egy kezdeti flörtölés? Mert nekem erről egy szót nem mondott itthon.

dec. 5. 09:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%
Be akar neki nyalni, imponálni akar.
dec. 5. 09:51
 2/17 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam!
dec. 5. 09:54
 3/17 anonim ***** válasza:
70%
Pasid akar imponálni neki ezzel a jó tett lélek dologgal. Bocsi a kérdésért de egyébként rád szokott költeni? Ha így “nagylelkűsködik”?
dec. 5. 09:55
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
Ha a nő vevő rá ebből olyan megcsalás lesz mint a sicc.
dec. 5. 10:00
 5/17 anonim ***** válasza:
89%
De egyébként ha te rád nem foglalkozik, hanyagol bármilyen téren akkor már el kellett volna hagynod.
dec. 5. 10:01
 6/17 anonim ***** válasza:
42%
*veled -.-
dec. 5. 10:01
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Milyen szépek ezek a kapcsolatok. 😅 "Ugyanahhoz a kozmetikushoz járunk", "insta sztori"... 🤦 Bazi öreg vagyok már....
dec. 5. 10:11
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
#7 Nem csak te érzed ezt így... pedig "csak" 36 vagyok. :D
dec. 5. 10:45
 9/17 anonim ***** válasza:
82%
#7: dettó ugyanezt éreztem/gondoltam én is 🤣
dec. 5. 10:49
 10/17 anonim ***** válasza:
61%
Ebbűbajleszmore, ezek már dugnak
dec. 5. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!