Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hisztis?
Barátomat felhívta egy kolleganője ma, hogy vigye el orvoshoz.
Ő azt mondta neki nem tudja mert hajnalig bulizott és nagyon másnapos így nem ülhet kocsiba és stb.
Közbe nálam van. És azért kamuzta ezt neki mert kiakadna a csaj, hogy mi az, hogy nem hagy engem itt még őt elviszi és , hogy én fontosabb vagyok. Ezért megakarta kímélni magát meg a csajt ettől a hisztitől és ezért mondta ezt neki.
Amúgy meg cicámozta és elég nyájasan beszélgettek. "Jajj mi a baj drágám. Sajnálom cica de most nem tudlak elvinni"
És nem érti én mért akadtam ki azon hogy nem képes azt mondani , hogy nem akar mia engem most itt hagyni. Mért nem azt látom , hogy nem ugrott neki és itt maradt nálam. Meg persze mért akadok ki azon , hogy beszél vele.
Menj hozzá feleségül és szülj annyi gyereket neki, amennyinél már nem is tudsz elválni. Totálisan green flag.
/s
Ezek tuti dugnak. Az is lehet, hogy neki azt hazudta, hogy veled ilyen se sem veled sem nélküled kapcsolatban van, és már érik a szakítás.
Elég fura, hogy egy nő tudja, hogy a pasinak van valakije, de felhívja, hogy vigye ide-oda. Nincs más?
Mellesleg ezek a megszólítások is krva gázak, én már valószínűleg ezért is kivágnam. Tiszteletlen gyökér alak, akinek előrébb van a kolléganője, mint te. Téged nem fél megbántani, de őt igen.
Na szerinted??!!
8-as vagyok. Írt privátban egy 🤡, hogy ezért biztos nincs senkim.
Boldog házasságban élek, privátra nem válaszolok, hiába vergődsz itt. 🤣🤣🤣 Valószínűleg te senkinek sem kellesz és azt sem tudod, hogy milyen egy egészséges kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!