Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan zavar vagy én vagyok túl kényes?
Figyelt kérdés
Párom mikor néha velem alszik olyankor együtt szoktunk fürdeni ugye, de szinte mindig áll rajta a fekete kosz, a keze csupa olaj meg fekete.(szerelő) Engem mostanában zavar hogy még arcot se moss mikor jön hozzám, igen együtt fürdünk de számomra elég kiabranditó hogy fekete utána a víz.
Mikor én alszok nála hiába együtt fürdünk azért nagyjából megmosakodok otthon ne retkesen menjek hozzá ...
Én reagalom túl vagy nektek is kicsit zavaró lenne ha folyamatosan ez van?
nov. 29. 17:26
11/13 anonim válasza:
Jaj utolsó hát szereti, jól tud qrni. Amúgy miről beszélsz? A kérdező ugyanúgy igénytelen ha beült mellé többször a kádba és fekete olajos vízben fürdött.
12/13 anonim válasza:
Én is melós vagyok koszosan. :-)
Nekem csak szeretőm volt de amikor mentem hozzá előtte lefürödtem ott majd nála is közösen.
Imádok együtt fürdeni egymás hátát megmosni meg ilyenek.
13/13 anonim válasza:
Ha nem mossa meg az arcát+szakadt mackóban jelenik meg veled(én férfiként a mackót utcára eleve igénytelennek tartom)akkor egyszerűen igénytelen,és jogosan zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!