Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényes téma, érdemes lenne rákérdeznem?
A problémám a barátom ex nője. Hónapokig a nyakunkon volt, rengeteg kamu dologgal próbálkozott be hogy sajnálva legyen. Elég durván elfajultak a végén ezek a dolgok.
Az elején csak gyanítottam hogy valami van a háam mögött, aztán nyilván valóan lebukott a dolog hogy tartják a kapcsolatot. Rengeteg ellentmondás es furcsaság volt. A kaput azt tette be, hogy a barátom anyagilag is elkezdte támogatni, illetve megszánni lakhatással nálunk (???).
Nyár elején összepakoltam és eljöttem tőle. Volt 2 hónap szünet, aztán felkeresett nagyon komolyan és elhatározottan, hogy nincs köztük semmi, ő nagyon szeret és kezdjük újra.
Sajnos nem sajnos én sem voltam egyátalán túl rajta, így belementem az újrakezdésbe. Valahogy azért már másabb az egész, viszont ott van bennem a kétség. Nehéz elhinnem hogy azt a szerencsétlen volt nőjét egyik pillanatról a másikra pattintotta volna. Egyszer kérdeztem rá eddig, hatalmas botrány kerekedett belőle.
Nem tudom mi tévő legyek, egyszer már alá futottam ennek még egyszer nem akarok.
Egy jó párkapcsolat egyik alapköve a kölcsönös bizalom. A te párod már egyszer eljátszotta a bizalmadat. Az hogy ő "hatalmas botrányt" rendez ha rá akarsz kérdezni dolgokra, elég gyanús. Ha nem tudjátok közösen újraépíteni a bizalmat akkor nincs értelme folytatni.
Ha meg eddig pénzelte a volt nőjét, lehet hogy most is megteszi, pl. fizeti az albérletét vagy hasonlók. Ha a párodnak titkolnivalója van ilyen téren, akkor az már régen rossz.
Próbálj meg vele beszélni nyugodt hangnemben. Ha nem kapsz választ a kérdéseidre, akkor nincs miért folytatni. Ha nincs "vaj a füle mögött", akkor őszintén fog válaszolni. De ha botrány lesz, akkor egyértelmű a szitu. Mondjuk én már vissza sem mentem volna, miután "megszánta lakhatással nálatok (???)".
Elment hozzád hogy szeret,szerintem ez elég bizonyíték.
Persze azért nyitott szem és fül.De emiatt ne cseszd el.
3.vagyok
Ezt meg soha nem fogja bevallani sem és az egóját is bántja az biztos.
Nagyon sok minden felett szemet hunytam. De akkor is ott motoszkál bennem hogy van-e valami még a hátterben, ez leginkább akkor kezdődött amikor pár napja idegen fülbevalót találtam a nappaliban.
Nem tudom hogy lenne-e jogosultságom egyátalán belekérdezni mi a helyzet, vagy hagyjam az egészet mert én gondolom túl.
Nem tudom mitévő legyek ezzel.
Egy PÁRkapcsolat két emberről szól. Annyi jogod van, amennyi egy párkapcsolatban téged is érint.
Pl. ha szexelsz a pároddal jogod van tudni, hogy ő rajtad kívül szexel e valakivel, mivel a nemi betegségek nem válogatnak, te is elkaphatod (sok a tünetmentes STD).
Tehát a téged is érintő dolgokról jogod van tudni. De kényszeríteni senkit sem lehet semmire, és van az a pont amikor nem is érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!